05 / 05 / 2024

tuzla turizm

tuzla turizm

Tuzla Marina'da inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 2015 yılı mart ayında hizmete girmesi planlanan Tuzla Marina, Tuzla'ya yılda 25 milyon iç ve dış turizmden ziyaretçi getirecek!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Makse İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makse İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Nadiroğlu tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Birlik Platform Vinç Turizm Emlak Oto Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Birlik Platform Vinç Turizm Emlak Oto Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Akar tarafından kuruldu.

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Altunbaş, Köksal Altunbaş ve Necmettin Altunbaş ortaklığında kuruldu.

Avk Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avk Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile AVK Sanayi Yönetim Hizmetleri A.Ş tarafından kuruldu.

Keklik Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keklik Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Keklik tarafından kuruldu.

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Cankaya Denizcilik Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cankaya Denizcilik Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz ve Emir Burak Sümer ortaklığında kuruldu.

Udt İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Udt İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Tut tarafından kuruldu.

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Güneri ve Selçuk Yılan ortaklığında kuruldu.

Lonca İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lonca İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Mehmet Durudeniz tarafından kuruldu.

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleşti. Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

tuzla turizm Haberi

tuzla turizm

Tuzla Marina'da inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 2015 yılı mart ayında hizmete girmesi planlanan Tuzla Marina, mimari ve fonksiyonel açıdan dünyanın sayılı marina projeleri arasına girmeye aday. 185 bin metrekare yeşil alanı da bünyesinde barındıracak olan 840 yat kapasiteli Tuzla Marina'da 200 kapasiteli balıkçı barınağı, alışveriş, hizmet ve servis alanları, su oyunları eğlence parkı, seyir terasları, kafe ve restoranlar, parklar, çocuk oyun alanları, açık spor sahaları, yürüyüş yolları, gösteri alanları, konaklama alanı, kent meydanı ve 5 bin araçlık otopark da yer alacak. Marina projesi hakkında bilgi veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Bu projeyle Tuzla'ya yılda 25 milyon iç ve dış turizmden ziyaretçi bekliyoruz. Tuzla Marina E-5 ve raylı sistem ile de entegre olacak ve ulaşım akslarının merkezinde...