01 / 05 / 2024

Tuzla Viaport

Tuzla Viaport

İstanbul'un önemli yatırımlarından, deniz üzerine kurulu bulunan ve 350 milyon dolara mal olan Tuzla Marina, 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

TeknoSA İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı. TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı mağazalarla İstanbul genelindeki mağaza sayısını 60'a yükseltti.

Via Properties ikinci tema parkını Viaport Marina'da açıyor!

Türkiye’nin tema park yatırımlarıyla adından söz ettiren yatırımcısı Via Properties, Vialand’den sonra ikinci tema parkını Tuzla’da Viaport Marina içerisinde açıyor.

Tuzla Viaport AVM'deki hayvanat bahçesinin kapatılması isteniyor!

Tuzla Marina ve AVM Projesi'nde yer alan yunus parkı ve hayvanat bahçesine karşı imza kampanyası başlatıldı. Dcilen iptal edilmesi talebiyle Change.org sitesinde imza kampanyası başlattı.

İstanbul'un yeni yatırım bölgesi Tuzla!

Viaport Marina’nın açılmasıyla yıldızı iyice parlayan Tuzla, şimdilerde Sabiha Gökçen Havaalanı için yapılması planlanan ikinci pist projesinin ev sahipliğini üstlenecek. Tuzla, yepyeni bir ‘yaz-kış ikamet bölgesi’ olarak yatırımcıların yeni gözdesi oldu

Viaport Marina imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Tuzla'da yer alan Viaport Marina 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

1 milyarlık Viaport Marina Tuzla'da hayata geçiriliyor!

Dünyanın ilk deniz üstünde tasarlanan yaşam merkezi Viaport Marina, 1 milyar liralık yatırımla Tuzla'da kapılarını açtı.

Tuzla Viaport Marina kapılarını açtı!

1 Milyar TL’lik yatırımla, eğlence, alışveriş, turizm, marina, akvaryum ve business center’ın bir arada bulunduğu Tuzla’daki Viaport Marina kapılarını açtı.

Tuzla Viaport Marina açıldı!

İstanbul Tuzla’da Türkiye’nin vizyon projelerinden biri olan Viaport Marina kapılarını açtı.Türkiye’ye yakışan proje yaptıklarını kaydeden Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Biz İstanbul’a, İstanbul bize çok yakıştı” dedi.

Viaport Marina tanıtıldı!

Via Properties tarafından 1 milyar lira maliyetle Tuzla'da inşa edilen Viaport Marina, İstanbul'un fetih yıl dönümü olan 29 Mayısta hizmete açılacak, inşa süreci devam eden Viaport Marina, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Viaport Marina 750 tekne kapasiteli marinasıyla açılacak!

İstanbul'un Tuzla sahilinde denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster'larına sahip tema parkı ile 750 tekne kapasiteli marinasıyla hizmet vermeye başlayacak Viaport Marina 29 Mayıs'ta açılıyor.

Viaport Tuzla Marina ne zaman açılıyor?

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projesi Tuzla Marina,alışveriş üniteleri, tema parkı ve 750 tekne kapasitesine sahip marinasıyla 29 Mayıs’ta hizmet vermeye başlıyor.

Tuzla Viaport Haberi

Tuzla Viaport

İnşaat çalışmaları hızla devam eden ve 185 bin metrekare yeşil alanı bünyesinde barındıracak 750 yat kapasiteli Tuzla Marina'da; balıkçı barınağı, alışveriş, hizmet ve servis alanları, su oyunları eğlence parkı, seyir terasları, kafe ve restoranlar, parklar, çocuk oyun alanları, açık spor sahaları, yürüyüş yolları, gösteri alanları, konaklama alanı, kent meydanı ve 5 bin araçlık otopark da yer alacak.  


Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada, Tuzla Marina'da çalışmaların yüzde 80'inin tamamlandığını belirterek, 520 bin metrekarelik alanı olan marinanın, denizin üzerinde bir merkez olma gibi bir fikirle doğduğunu söyledi. 


Marina inşaatında çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Yazıcı, 19 Mayıs'ta kompleksin yüzde 90'ının açılacağını ifade etti. Yazıcı, konaklama tesisi ile akvaryumun açılışını ise gelecek yıl gerçekleştireceklerini dile getirdi. 


Şadi Yazıcı, marinanın açılışını...