30 / 04 / 2024

tuzla yatırımları

tuzla yatırımları

KİPTAŞ 2. Etap Konutları'nda düzenlenen 5 bin kişilik iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ilçeye 4 müjdeli haber verdi. Yazıcı, Tuzla Devlet Hastanesi ay sonunda açılacağını belirtti.

Tuzla'da konut fiyatları artacak mı?

Tuzla, yatırımlarla şahlanıyor. Alışveriş, gezme, eğlence merkezi olma yolunda birçok adım atılan bölgede metro hattının yer almasıyla konut fiyatlarının artması bekleniyor.

Tuzla’nın cazibesi artıyor!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi’nin 2015 yılı faaliyet raporu sunumunda “Tuzla’da yaptığımız hizmetler ve projelerle Tuzla’mızın cazibesi artıyor” dedi.

Tuzla'ya 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Marina gibi dünya çapındaki vizyon projesinin hizmete açılmasının yanı sıra Türkiye’nin ilkleri arasına giren hizmetlerini 2015 yılında da sürdürdü...

Tuzla Belediyesi'nden Doğanyurt’a halı saha!

Tuzla Belediyesi tarafından Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde yaptırılan halı saha, törenle hizmete açıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, belediyeciliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendiklerini söyledi.

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 7 milyon 265 bin 785,23 TL sermaye bedeli ile Kenan Mazıcı ve Kemal Mazıcı ortaklığında kuruldu.

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Bayram Şafak ve Yahya Şafak Şafak ortaklığında kuruldu.

Ekay Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekay Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Yalvaç tarafından kuruldu.

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Zorlu ve Musa Orhan Cinoğlu ortaklığında kuruldu.

Tuzla yatırım projeleriyle yükseliyor!

Kamu yatırımları, ulaşım, teknoloji, sağlık gibi yatırımlarıyla yükselen bölge Tuzla, marina projesiyle daha da değerleniyor. 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Tuzla yatırımlarla değerleniyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Jale Özgentürk, bugünkü yazısında Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın projelerinden ve yatırımlarından bahsetti. İşte o haber...

Tuzla İçmeler tesis yatırımlarıyla büyülüyor!

Tuzla İçmeler'de gerçekleşen yatırımlar ilçeye yeni kimlik kazandırdı. Tuzla bölgesinin potansiyeli yeni modern tesislerle büyüyor.

Matraş, teşvik bölgelerine yönelik yeni yatırımlar hedefliyor!

Teşvik bölgesi Uşak’ta 4 milyon dolarlık yatırımla entegre tesis kuran Matraş, kapasitesini yüzde 30 artırdı. Gelecekte teşvik bölgelerine yönelik yeni yatırımlar planlayan şirket, Tuzla bölgesindeki arazisini de orta vadede değerlendirmeyi planlıyor

Vali Mutlu Tuzla'da kamu yatırımlarını inceledi!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Tuzla ilçesindeki kamu yatırımlarını denetledi. Vali Mutlu’nun programına eşlik eden Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İl Özel İdaresi bütçesiyle yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi...

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

tuzla yatırımları Haberi

tuzla yatırımları

Tuzla Belediyesi tarafından KİPTAŞ 2. Etap Konutları 'nda 5 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçe ve mahalleyi yakından ilgilendiren 4 müjdeli haberi verdi.


Sokak iftarında müjdeli haberleri paylaşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 400 yataklı yeni Tuzla Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin haziran ayı içinde hizmete açılacağını belirtti.


Yazıcı, Şifa Ticaret Merkezi'nin de açılışa gün saydığını açıklayarak Mimarsinan Mahallesi'nde bir okul yapacaklarını da söyledi.


Başkan Yazıcı, 'Tuzla'da 400 yataklı yeni Devlet Hastanesi tamamlanma aşamasına geldi. Haziran ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor. Şifa Mahallesi girişinde yaptığımız Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de inşallah haziran ayı içinde hizmete açılacak. Mimarsinan Mahallesi'nde bir okul inşaatını başlatacağız. Şifa Ticaret Merkezi de sinema salonu, düğün salonu, alışveriş...