07 / 05 / 2024

tuzla yeni inşa edilen camiler

tuzla yeni inşa edilen camiler

Tuzla Belediyesi, 2016 yılında 2 Cami ve 3 Cemevi’nin yapımını sürdürdü. 8 camide bakım ve onarım yapan Tuzla Belediyesi, ibadethanelerin çevre düzenlemeleri, halı ve ıslak zemin temizliklerini düzenli olarak sürdürdü.

TOKİ'den İstanbul'a 632 konutluk yeni proje müjdesi! Dev proje için büyük gün geldi!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Tuzla'da inşa edeceği 632 konutluk yeni projenin ihalesini bugün gerçekleştiriyor. Projede konutların dışında 6 adet dükkan da bulunuyor.

Tuzla'daki rezerv yapı alanına gümrük binası inşa edilecek! 712 bin 436 metrekarelik arazide imar planı değişti!

Depremi bekleyen İstanbul’da riskli yapıların dönüştürülmesi amacıyla daha önce rezerv yapı alanı ilan edilen Tuzla’daki dev arazide, Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve diğer hizmet birimleri için yeni hizmet binası inşa edilmesine karar verildi. İşte o imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

TOKİ Çanakkale Biga'da 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Biga'da iki yeni inşa etmek için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent böyle olacak!

İncelemelerde bulunmak üzere geldiği selden zarar gören Giresun'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresunlulara yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent'in müjdesini verdi...

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Türkiye yeni havalimanı ile dünyanın merkezini inşa ediyor!

Gaziosmanpaşa'daki Küçükköy Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin yeni havalimanı ile dünyanın merkezini inşa ettiğini söyledi..

Sri Lanka’da yeni bir inşa ediliyor!

Sri Lanka'da deniz doldurularak yeni bir liman şehri inşa ediliyor. Yeni şehirde 70 bin kişinin yaşaması planlanıyor.

İstanbul'u yeni baştan inşa ettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtayısla 15 yılda başlattıkları 156 bine yakın konut projesiyle İstanbul'u adeta yeni baştan inşa ettiklerini söyledi.

Ceylan İnşaat İskenderun'da yeni konutlar inşa ediyor!

İnşaat sektöründe endüstriyel yapılarla adından söz ettiren Ceylan İnşaat, İskenderun Belen ve Denizciler’de inşa ettiği modern konutlarla yeni yaşam alanları oluşturmaye devam ediyor.

İkiel Grup Sancaktepe'de 450 konut inşa edecek! Yeni proje!

İstanbul Sancaktepe'de yeni proje yapacak olan İkiel Grup, bölgede 450 konutluk proje inşa edecek. 260 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje 34 dönüm arazi üzerinde yükselecek...

Türkiye'de 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi!

Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, "Ülkemizde 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi. Önümüzdeki yıllarda ülke olarak sporda Avrupa'nın zirvesine çıkacağız. " dedi. 

İsmet Yılmaz: 11 bin yeni derslik inşa etmemiz lazım!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı açıklamada 11 bin yeni derslik inşa etmeleri gerektiğini söyledi.

tuzla yeni inşa edilen camiler Haberi

tuzla yeni inşa edilen camiler

Tuzla Belediyesi, 2016 yılında 2 Cami ve 3 Cemevi’nin yapımını sürdürdü. 8 camide bakım ve onarım yapan Tuzla Belediyesi, ibadethanelerin çevre düzenlemeleri, halı ve ıslak zemin temizliklerini düzenli olarak sürdürdü. Tuzla Belediyesi, camilerdeki bakım ve onarımları gerçekleştirme hedefini 2016 yılında yüzde 80’e çıkardı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki tüm ibadethanelerin bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenlemesi hizmetlerini sürdürüyor. Tuzla Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında ilçede bulunan cami ve mescitlerin bahçelerinde periyodik olarak bakım ve düzenlemesi yapıldı, 16 kamelya kurulumu gerçekleştirildi, 8 camide bakım ve onarım yapıldı, toplam 945.000 m2 ibadethane temizliği yapıldı. 


Tuzla Belediyesi, 2 Cami ve 3 Cemevi Yaptırıyor

Tuzla Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Zeytinlik Yavuzhan Camisi ve Caferi Camisi ibadete açıldı. Tuzla Belediyesi’nin katkılarıyla yaptırılan Hz. Osman Camisi’nin Kur’an...