18 / 05 / 2024

Tuzlukçu Merkez Camisi yıkıldı mı

Tuzlukçu Merkez Camisi yıkıldı mı

Tuzlukçu Merkez Camisi yeniden yapılacak. Tuzlukçu Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Öncü yaptığı açıklamada, "Yeni yapacağımız cami için hayırsever vatandaşlarımızın maddi desteklerini bekliyoruz" dedi.

TOKİ’den Konya Tuzlukçu'da ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Tuzlukçu 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Tuzlukçu'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Tuzlukçu'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Tuzlukçu sosyal konut projesi... 

TOKİ Uşak Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Merkez sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Merkez’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Merkez’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Merkez sosyal konut projesi...

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Uşak Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Uşak Merkez'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Uşak 2. İcra Dairesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Muharremşah Mahallesi, 179 ada 2 parselde yer alan fabrikayı 11 milyon 96 bin 984 TL'ye satıyor...

Uşak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Uşak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Uşak İl Özel İdaresi  tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Uşak Merkez 729 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Konya Akşehir'de 10 bine yakın kişinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın Akşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde 10 bine yakın kişiyi ilgilendiren mülkiyet sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. 

Konya'da Tuzlukçu Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira desteği!

Konya Tuzlukçu Belediyesi kahveci ve lokantacı esnafına 1000 TL kira desteği verecek. CHP'li belediye geçtiğimiz günlerde belediyede asgari ücretle çalışan işçilerin maaşını 4 bin 500 TL'ye çıkarmıştı.

Amasya'da 16.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Amasya Satış Memurluğu, Merkez Şeyhcui Köyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 205 bin 500 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Konya 126 konut ihalesi yarın!

Konya İli Tuzlukçu İlçesi 126 Konut ile 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Merkez Bankası 'TR Karekod'u hayata geçiriyor!

Merkez Bankası, ‘TR Karekod’u kullanıma sunuyor. Ödemeleri kolaylaştıracak uygulamayı simitçiden büfeciye küçük işletmeler de kullanabilecek.

Tuzlukçu Merkez Camisi yıkıldı mı Haberi

Tuzlukçu Merkez Camisi yıkıldı mı


Tuzlukçu Merkez Camisi hasarlı ve depreme dayanıklı olmadığı gerekçesi ile yıkıldı. Merkez Caminin aynı yerine yeniden camii yapılmasına karar verildi.

Tuzlukçu Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Öncü yaptığı açıklamada, "Yeni yapacağımız cami için hayırsever vatandaşlarımızın maddi desteklerini bekliyoruz"...