08 / 05 / 2024

Tween yeni mağaza

Tween yeni mağaza

Orka Holding’in Damat, Tween ve D’S Damat ile birlikte yurt içinde 171, yurt dışında 45 toplamda 216 mağazası olduğunu belirten Orakçıoğlu “Bu yıl sonuna kadar 5’i yurt dışında toplamda 8 mağaza açıyoruz” diye konuştu...

Damat Tween ve D'S Damat İstanbul Havalimanı'nda yerini aldı!

Orka Holding, Nisan ayının başında İstanbul Yeni Havalimanı'nda Damat Tween ve D'S Damat mağazaları ile yerini aldı.

Orka Holding yurt dışında 11 yeni mağaza açtı!

Damat, Tween, D’S Damat markalarının sahibi Orka Holding, yurt dışında 11 yeni mağaza açtı. Şirket, aralarında İtalya, Çin, İran ve Avustralya gibi ülkelerin olduğu 7 büyük pazara ilk kez girdi.

Tween, Barselona'da yeni mağaza açtı!

Moda başkentlerinde Tween markasıyla mağazalar açan Orka Group ünlülerin de tercihi... Genel Koordinatör Osman Arar Barselona'da yeni açılan mağazanın ilk müşterilerinden birisinin Barca'lı ünlü futbolcu Pique olduğunu söyledi

Tekirdağ'a yeni kent merkezi projesi

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, şehrin en önemli projesi olan yeni kent merkezi projesi için 6 bin dönüm alanda düzenleme yapacaklarını söyledi.

Domino's 30 yeni şube açacak

Domino's Pizza, 2009'da 30 yeni şube daha açarak 136 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Tween yeni mağaza Haberi

Tween yeni mağaza


D’S Damat, Romanya’nın en büyük futbol kulüplerinden Dinamo Bükreş’in resmi giyim sponsoru oldu. Anlaşmanın ardından Damat mağazalarında satışlar 1 hafta içinde yüzde 50 artış gösterdi.


Damat, Tween ve D’S Damat markalarını bünyesinde bulunduran Orka Holding, Romanya’nın Dinamo Bükreş takımı ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmanın ardından ülkede markanın satışları ikiye katlandı. Holding’in gelecek dönem stratejilerinin paylaşıldığı yemekte gazeteciler ile bir araya gelen Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, 2 yıl sürecek olan sponsorluk anlaşmasının Romanya pazarındaki büyüme hedeflerine katkı sağlayacağını dile getirdi. Daha önce de Alman Hertha Berlin takımına sponsor olduklarını hatırlatan Orakçıoğlu “Markamız erkek giyimde Romanya’nın en beğenilen moda markası. Ülkenin pop-star yarışmasında finalistler, D’S Damat markasıyla ekranlarda yarışıyor. Dinamo Bükreş’in marka imajımıza olumlu katkı yapacağına inanıyoruz. Zaten anlaşmanın...