13 / 05 / 2024

Twin Towers adres

Twin Towers adres

Twin Towers Samsun telefon numarasına haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz. Twin Towers Samsun 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks ve penthouselardan oluşuyor.

ESN Twin Towers Elazığ satışa çıktı!

ESN Esenler Yapı İnşaat, temelini attığı Doğu Anadolu’nun ve Elazığ’ın en yüksek binası ESN Twin Towers ile şehrin modernleşme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Ankara Twin Towers devlet hastanesine mi kiralandı?

Sağlık Bakanlığı bürokratlarının, Ankara’da hayata geçirilen Twin Towers'ı‘hastane için uygun değil’ raporlarına rağmen devlet hastanesine aylık 354 bin liraya kiralattıkları iddia edildi

Mina Towers Fikirtepe adres bilgileri!

24 katlı altı blok şeklinde dizayn edilen Mina Towers Fikirtepe projesi 1.500 daire ve 95 ticari üniteden meydana geliyor. Mina Towers Fikirtepe adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Twin Towers Ankara teslim tarihi!

Twin Towers Ankara teslim tarihi Temmuz 2017 yılı olarak belirtiliyor. Twin Towers Ankara projesi 128 daireden oluşuyor...

Twin Towers'ta teslimler 2017'de!

Twin Towers projesi Mandalin Grup tarafından Ankara Eryaman'da inşa ediliyor. 128 daireden oluşan projede teslimler 2017 yılında yapılacak.

Mina Towers Fikirtepe iletişim!

Mina Towers Fikirtepe iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Mina Towers Fikirtepe'de yaşam 2018'in sonunda başlıyor...

Mina Towers Kadıköy satış ofisi!

Mina Towers Kadıköy satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Mina Towers Kadıköy'de teslimler 2018'in sonunda yapılacak...

Referans Towers Kartal satış ofisi!

Referans Towers Kartal satış ofisi irtibat ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Referans Kartal Towers projesinde fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor...

Tulip Rose Twin adres bilgileri!

Aksesuar İnşaat, Çavuşoğlu İnşaat ve Askar imzası ile inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Tulip Rose Twin adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Koç Twin Towers'ta metrekaresi 11 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Koç Yapı’nın Twin Towers projesi, şehrin merkezinde yaşamak ve çalışmak isteyenler için Bağdat Caddesi Suadiye'de hayata geçiyor.

Twin Star Yakacık adres bilgileri!

Demirli Yapı imzası taşıyan Twinstar Yakacık Evleri toplam 120 adet konuttan meydana geliyor. Twin Star Yakacık adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri!

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri kapsamında proje İzmir Bayraklı'da Adalet Mahallesi, Manas Bulvarı'nda yer alıyor. Teslimleri hemen yapılan proje 2 blok halinde yükseliyor.

Twin Towers Samsun telefon!

Twin Towers Samsun telefon numarasına haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz. Twin Towers Samsun 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks ve penthouselardan oluşuyor.

Twin Towers adres Haberi

Twin Towers adres

11 bin metrekare alan üzerine inşa edilen projenin yüzde 86'sını yeşil alan oluşturuyor. Twin Towers Samsun BMG2 Yapı tarafından inşa ediliyor.


3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks ve penthouselardan oluşan Twin Towers Samsun'da daire fiyatları 570 bin TL'den başlıyor. Projede dubleks daireler ise 900 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


2015'in sonunda teslim edilmesi öngörülen projede hamam, sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness center, spor merkezleri, basketbol sahası, kreş, açık ve kapalı otopark mevcut.


Twin Towers Samsun telefon ve iletişim bilgileri ise şöyle;


Adres: Alaçam Cad. No:154 Küçükkolpinar Mah. Atakum/Samsun


Twin Towers Samsun telefon:

+90 (362) 437 17 17

Web: [email protected]

Nurbanu...