06 / 05 / 2024

Twinstar Yakacık basın toplantısı

Twinstar Yakacık basın toplantısı

Demirli Yapı tarafından inşa edilen ve İstanbul Anadolu Yakası’nın en değerli bölgesi olan, oksijen deposu Aydos Ormanları’nın yanıbaşındaki Yakacık’ta yükselen Twinstar Yakacık'ın lansmanı 4 Şubat'ta yapılacak...

Twinstar Yakacık 4 Şubat'ta görücüye çıkıyor!

İstanbul Anadolu Yakası’nın en değerli bölgesi olan, oksijen deposu Aydos Ormanları’nın yanı başındaki Yakacık’ta, Demirli Yapı tarafından inşa edilen Twinstar Yakacık 4 Şubat'ta görücüye çıkıyor..

Mimarideki ilk basın binasıydı! Geçtiğimiz günlerde yıkılan Topkapıda'ki Tercüman binasının hikayesi!

Gazeteci Belma Aksun, 1972 yılında inşaatına başlanan Topkapı’daki Tercüman binasının aynı zamanda Türk mimarisindeki ilk basın binası olduğunu söyleyerek yıkılan binanın hikayesini anlattı.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Redstone basın toplantısı 21 Aralık'ta!

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olma iddiasıyla yola çıkan Redstone'un basın toplantısı 21 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Van Büyükşehir Belediyesi'nden taşınmazlarıyla ilgili basın açıklaması!

Van Büyükşehir Belediyesi, bazı basın organlarında çıkan "taşınmazların değer tespitinin yapılmadığı" ile ilgili haberlere yönelik yazılı açıklamada bulundu.

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Fikirtepe mağdurları Kadıköy'de basın açıklaması yapacak!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar bugün Kadıköy Rıhtım'da bir basın açıklaması yapacak.

Basın Sitesi'ndeki binanın yıkım görüntüleri tartışma yarattı!

İstanbul Bahçelievler Basın Sitesi'nde bulunan 11 katlı 80 dairelik bina, dün akşam saatlerinde yıkıldı. Bazı bölümleri kendiliğinden çökerken, binanın yıkım görüntüleri de tartışma yarattı.

Twinstar Yakacık basın toplantısı Haberi

Twinstar Yakacık basın toplantısı

İstanbul Anadolu Yakası’nın en değerli bölgesi olan, oksijen deposu Aydos Ormanları’nın yanıbaşındaki Yakacık’ta, Demirli Yapı tarafından temeli atılan ve inşasına başlanacak olan Twinstar Yakacık, 04 Şubat Salı günü düzenlenecek basın toplantısında tanıtılacak.


Tamamladığı birçok başarılı projeyle tanınan Demirli Yapı girişimiyle yaşama kazandırılan Twinstar Yakacık’ın basın lansman toplantısı 4 Şubat 2014 Salı günü Elite World Otel Taksim'^de...