29 / 04 / 2024

Twinstar Yakacık ulaşım

Twinstar Yakacık ulaşım

Toplam 120 konuttan meydana gelen Demirli Yapı Twinstar Yakacık Evleri'nde 4+1 dairelerin satışı tamamlandı. Peki Twinstar Yakacık ne zaman teslim edilecek?

Twinstar Yakacık adres bilgileri!

İstanbul Anadolu yakası Kartal Yakacık bölgesinde 2 blok şeklinde yükselen Twinstar Yakacık adres bilgilerine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Twinstar Yakacık fiyatları 225 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Kartal Twinstar Yakacık fiyatları! 225 bin TL!

Demirli Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Twinstar Yakacık fiyatları 225 bin liradan başlangıç gösteriyor. İstanbul Anadolu yakası Kartal'da konut teslimlerinin Haziran 2015' te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Twin Star Yakacık fiyatları! 226 bin TL'den!

Twin Star Yakacık fiyatları 226 bin TL'den başlayarak değişiyor. 120 konutluk Demirli Yapı projesi Twin Star Yakacık Evleri'nde daire fiyatları 226 bin TL'den başlıyor.

Twinstar Yakacık 4 Şubat'ta görücüye çıkıyor!

İstanbul Anadolu Yakası’nın en değerli bölgesi olan, oksijen deposu Aydos Ormanları’nın yanı başındaki Yakacık’ta, Demirli Yapı tarafından inşa edilen Twinstar Yakacık 4 Şubat'ta görücüye çıkıyor..

Kartal Twinstar Yakacık fiyatları! 18 ay vade farksız!

Kartal Twinstar Yakacık fiyatları 210 bin TL'den başlayarak değişiyor. Haziran 2015'te teslim edilecek olan Twinstar Yakacık projesinde 18 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor...

Twinstar Yakacık'ın temeli atıldı!

Demirli Yapı’ nın; İstanbul Anadolu Yakası’ nın gözde yerleşimlerinden Yakacık’ ta yer alan marka projesi Twinstar Yakacık’ ın temel atma töreni seçkin katılımcıların iştirakiyle yapıldı...

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Ulaşım sorununu Türkiye’de çözdük, İstanbul’da haydi haydi çözeriz!

Zeytinburnu İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Trafik ve ulaşımın İstanbul'un en büyük sorunu olduğunu ancak bu işi Türkiye'de çözüme kavuşturmuş kişinin İstanbul'da da bunu başaracağını söyledi...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Alanya'ya 704 milyon liralık ulaşım yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye son 4 yılda 505 milyon liralık yatırım yapıldı. Karayolları işbirliğiyle yapılan kavşak projeleriyle yatırım tutarı 704 milyon liraya ulaştı.

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Zeynelabidin tarafından kuruldu.

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Trabzon'a 9,2 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Trabzon'da son 15 senede yol, tünel ve köprü inşası için 9,2 milyar TL'lik yatırım yapıldı.

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Karayel tarafından kuruldu. 

Royal Garden Yakacık yüksek yatırım değeriyle kazandıracak!

Kartal’ın en önemli lokasyonlarından Yakacık’ta inşa edilecek olan Royal Garden Yakacık, yüksek yatırım değeriyle önemli bir yatırım aracına dönüşüyor.

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Akyürek tarafından kuruldu. 

Twinstar Yakacık ulaşım Haberi

Twinstar Yakacık ulaşım

Demirli Yapı imzası taşıyan  Twinstar Yakacık projesi Yakacık'ta inşa ediliyor. 


Daire seçeneklerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı Twinstar Yakacık Evleri'nde 4+1 dairelerin satışları tamamlandı. 


Daire büyüklüklerinin 84 metrekare ile 251 metrekare arasında değiştiği Twinstar Yakacık Konutları'nda 120 adet konuta yer veriliyor. 


Demirli Yapı Twinstar Yakacık projesi fiyatları!

1+1 daireler fiyatlar 320 bin TL'den 

2+1 daireler fiyatlar 540 bin TL'den 

3+1 daireler fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor. 


Projede sosyal donatılar arasında açık yüzme havuzu,  basketbol sahası, çocuk oyun alanları,  fitness merkezi,  güneşlenme terası,  kafe,  kamelya,  kapalı otopark,  masa tenisi,  restoran ve sauna yer alıyor. 


Twinstar Yakacık ne zaman teslim edilecek? 

2 blok halinde yükselen Twinstar Yakacık Konutları 2015 yılı Eylül ayında teslim edilecek. 


Demirli Yapı  Twinstar Yakacık ulaşım

Hürriyet mah. Vatansever Cd. Susam Sk. No:18 ?Yakacık – Kartal/İstanbul


Twinstar Yakacık Evleri...