07 / 05 / 2024

T.Y. Abdel Haı El Shawa

T.Y. Abdel Haı El Shawa

Dar Alumran İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yosef Hayek, T.Y. Abdel Haı El Shawa, Dr. Waleed A. Z. Aldalı tarafından 21 Ocak'ta kuruldu.

Yüksek faiz konut kredilerini durma noktasına getirdi!

Konut kredileri sektörde yılsonuna göre yalnızca yüzde 1,3 yükselirken; kamuda yüzde 5 düştü. Yüksek faiz konut kredilerini durma noktasına getirdi. İşte o son dakika rakamlar...

İstanbul'da bazı sitelerde aidatlar kiraları geçti! Siteler kötü yönetiliyor...

İstanbul'da bazı konut sitelerinde aidatlar resmen kiraları geçti. Bazı sitelerde aidatlar 3 bin lirayı aşarken üstelik çoğu site sakinleri de kötü yönetimden şikayetçi. Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından konut site aidatlarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Ali Kurt'tan 'KİPTAŞ, mahalle müteahhiti oldu' eleştirilerine yanıt: Yıktık, yaptık, teslim ettik!

Hayata geçirdiği sık sık gündeme gelen KİPTAŞ'tan 'Mahalle müteahhiti oldu' eleştirilerine yanıt geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Yıktık, yaptık, teslim ettik." dedi.

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurtac Avşar tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO, 3'üncü çeyrekte satış hedefini aştı! Yılsonu kar beklentisi 4.21 milyar TL!

Emlak Konut GYO tarafından 2023'ün 3'üncü çeyreğine ilişkin hasılat, kar ve satış rakamları açıklandı. Peki Emlak Konut GYO bu yıl ne kadar kar ve satış hedefliyor? Şirketin projelerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Yüzde 20 enerji tasarrufu sağlayan Tefal FV5695 turbo pro buharlı ütü görücüye çıktı!

Tefal, buharlı ütü almak isteyenlerin tam hayalindeki gibi bir ürünü satışa sundu. FV5695 turbo pro buharlı ütüyü görücüye çıkaran Tefal, uygun fiyatıyla adeta göz doldurdu.

Arzum Ar684 seramik tabanlı ütünün fiyatı resmen çakıldı! Fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Ütü, evlerin olmazda olmaz küçük ev aletlerinden olduğu gibi ayrıca, iş yerlerinde de sıklıkla kullanılan ürünlerden biridir. Giysilerin pürüzsüz görünmesinde son derece önemli bir yeri olan ütü konusunda büyük bir adım atan Arzum, Ar684 seramik tabanlı ütüyü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Merakla beklenen Tefal FV8066E0 buharlı ütünün fiyatı belli oldu!

Her evin olmazsa olmaz küçük ev aletlerinden biri olan ve giysilerin pürüzsüz görünmesini sağlayan ütüler, özellikle ev işlerinde kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Tefal de bu alanda büyük bir adım atarak FV8066E0 buharlı ütüyü üreterek ütü konusunda aranan marka olma özelliğini sürdürüyor.

Altus AL 719 3050 W buharlı ütüde cazip fiyatlar ortaya çıktı! İşte AL 719 3050 W buharlı ütünün özellikleri ve fiyatı..

Türkiye’de hatırı sayılır bir müşteri kitlesine sahip olan Altus, buharlı ütüde resmen herkesin yeni tercihi olacak bir ürünlere yeniden çok konuşuldu. Altus, AL 719 3050 W buharlı ütüyü satışa çıkardı.

Buhar kazanlı ütü almak isteyenlere müjde! Altus AL 720 buhar kazanlı ütünün fiyatı dibi gördü!

Altus’tan buhar kazanlı ütü almak isteyenleri sevindirecek bir haber geldi. Altus, birçok özelliği bünyesinde barındıran AL 720 buhar kazanlı ütüyü satışa çıkardı.

Migros'ta oto koltuk tüy toplayıcı 54,90 TL’ye, su tasarruflu duş başlığı 64,90 TL’ye, çelik termos 669,90 TL'ye düştü!

Migros’un indirim kampanyası bugün sona ereceği öğrenildi. Bu kapsamda, Migros’ta oto koltuk tüy ve kırıntı toplayıcı 54,90 TL’ye, su tasarruflu duş başlığı 64,90 TL’ye, çelik termos 669,90 TL’ye TL’ye düştü. İşte 30 Ağustos 2023 Migros fiyat listesi...

Borsaya katılım son 3,5 yılda 5 katına çıktı!  

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı son 7 günde 440 binlik astronomik artışla beraber 6,1 milyona ulaştı. Yüksek enflasyon ve düşük faiz ortamında borsaya ilgide patlama meydana gelirken, son zamanlarda artan halka arzlar da girişlerin artmasına sebep oluyor.

Cari açıkta büyük tehlike! Son 11 yılın rekoru kırıldı!

Cari işlemler dengesi mayısta 7,9 milyar dolar açık verirken, kesintisiz açık verilen dönem 19 aya, beş aylık açık 37,7 milyar dolara ulaştı. Yıllık cari açık yaklaşık 60 milyar dolarla son 11 yılın en yüksek düzeyine çıktı.

T.Y. Abdel Haı El Shawa Haberi

T.Y. Abdel Haı El Shawa

Dar Alumran İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yosef Hayek, T.Y. Abdel Haı El Shawa, Dr. Waleed A. Z. Aldalı tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Dar Alumran İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-      Yurt içinde ve yurt dışında inşaat taahhüt tadilat,hafriyat  işleri yapmak,köprü,baraj,otoyol,liman ihaleleri almak, konut,iş hanı,otel ve benzeri inşaat işleri yapmak,başkasına yaptırmak 3-      Her türlü inşaat,sıhhi tesisat malzemeleri almak,satmak,ithal ve ihracat etmek. 4-      Her türlü nalburiye ve hırdavat malzemesi almak,satmak,ithalatını ve ihracatını...