20 / 05 / 2024

U Motion kontrol

U Motion kontrol

U.Motion, evde olmasanız bile mobil telefonunuzdan veya tabletinizden ziyaretçilerinizi görebilme; aydınlatma, ısıtma/soğutma, perde/panjur, kamera ve güvenlik uygulamalarını kontrol edebilme fırsatı sunuyor.U.Motion ile evinizdeki kontrol elinizde.

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Emekliler acilen buraya baksın! Emekli promosyonları uçtu, hemen siz de kontrol edin!

Emekliler acilen buraya baksın... Emekli promosyonları uçtu, hemen siz de kontrol edin... İşte bütün ayrıntılar...

Yeni Bakan'dan açıklama geldi! Çocuğu olan ailelere 3038 TL ödeme yapılacak! 15 Haziran'da hesapları kontrol edin!

Yeni Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürecek bir haberle gündeme geldi. Bakan Göktaş, maddi sıkıntılarla boğuşan aileler için çocuk başına 3038 TL'lik devlet desteğinin sağlanacağını müjdeledi.

Acilen e-Devlet'te girip bakın! Birikmiş toplu paranız olabilir! Hemen hesabınızı kontrol edin!

e-Devlet hesabınızı kontrol edin, biriken paraları banka hesabınıza aktarın. Sigortalı çalışanların dikkatine! Çoğu işyeri, her ay çalışanların maaşlarından kesinti yapmaktadır. Ancak, e-Devlet sayesinde çalışanlar artık bu kesinti tutarlarını görüntüleyebilecek ve istedikleri takdirde banka hesapla

Bosch Ankastre Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre bulaşık makinesi sahip olduğu uzaktan kontrol özelliği,tablet sayacı ve ekstra hijyen fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Gelişmiş teknolojisiyle bulaşık makinesi kusursuz ve pratik bir temizlik ortaya koyuyor.Peki Home Connect özelliği nedir?

TikTok kullanıcıları dikkat! Hesabınızı kontrol edin Çalınmış olabilir

Söz konusu 2 milyar civarı TikTok kullanıcısı hesabı... TikTok uygulamasını kullanan kişi sayısının 2 milyar kişiden fazla olduğu düşünülürse paniğin neden bu kadar arttığını anlamak hiç de zor değil. Önerimiz hemen hesabınızı kontrol etmeniz yönünde...

Mehmet Topuz'u dolandırdığı iddia edilen 2 kişi serbest bırakıldı!

İstanbul'da yer alan konutunu satmak için vekalet aldıkları eski futbolcu Mehmet Topuz'u 2 milyon 350 bin lira dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

İstanbul Yeni Havalimanı'nın uçuş testleri tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda görüş mesafesinin sıfıra indiği hava şartlarında dahi uçakların iniş yapabilmesini sağlayacak ILS sisteminin uçuş kontrol testleri tamamlandı" dedi...

Kocaeli'deki yapıların yüzde 99'u kontrol altında!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 5. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı'nda konuştu. Karaosmanoğlu, Kocaeli'deki yapıların yüzde 70'i ruhsatsız ve plansızdı ama şimdi yüzde 99'u kontrolümüz altında" şeklinde konuştu.

Emlakçılığın yasayla kontrol altına alınması lazım!

Era Gayrimenkul Türkiye'nin 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı beklentilerinin konuşulduğu toplantıda açıklamalar yapan Era Gayrimenkul Genel Müdürü Özhan Atalay, emlakçılığın yasayla kontrol altına alınması gerektiğini söyledi.

Pendik Veteriner Kontrol Enstitüsü imar planı askıya çıktı!

Pendik Veteriner Kontrol Enstitüsü’nün bulunduğu alanın bir kısmına ilişkin “Resmi Kurum Alanı” olarak hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

İstanbul'u alarma geçiren helikopterin sahibi Ali Ağaoğlu çıktı!

Dün Avşa Adası'ndan Hava Trafik Kontrol Merkezi'ne rapor vermeden kalkan helikopter İstanbul'u alarma geçirmişti. F-16 uçaklarını havalandıran helikopterin Ali Ağaoğlu'na ait ortaya çıktı.

İngiltere'de ev sahipleri kiracıların pasaport ve vizelerini kontrol edebilecek!

İngiltere’de ev sahiplerine, kiracılarının pasaport ve vizelerini kontrol etme zorunluluğu getiren düzenleme bugün itibarıyla yürürlüğe girdi.

U Motion kontrol Haberi

U Motion kontrol

U.Motion, siz evde olmasanız bile mobil telefonunuzdan veya tabletinizden ziyaretçilerinizi görebilme; aydınlatma, ısıtma/soğutma, perde/panjur, kamera ve güvenlik uygulamalarını kontrol edebilme fırsatı sunuyor.



Schneider Electric’in, evde giderek artan dijital yaşamı kontrol altına alabilmek amacıyla geliştirdiği U.Motion, bir anlamda yaşam alanları yönetimi sunuyor. U.Motion, kullanıcılara tek bir kaynaktan enerji verimliliği ve mobil bina kontrolü çözümü fırsatı yaratırken, aynı zamanda kullanıcıların isteklerini karşılayarak konforu artırıyor.


Mobil cihaza ya da tablete tek bir dokunuşla; bütün aydınlatmaların ve standby cihazlarının kapalı olup olmadığını, ısıtmanın enerjiden tasarruf eden bir seviyede bulunduğunu ve izleme fonksiyonlarının aktif olduğunu görme imkanı sağlıyor. U.Motion’la bütün cihazlar tek bir tuşla kapalı konuma getirilebiliyor. U.Motion uygulamaları, internet erişimi olan herhangi bir akıllı telefon veya tablette de kullanılabiliyor.


Standartlaştırılmış kullanıcı ara yüzü; 7, 10 ve...