03 / 05 / 2024

TikTok kullanıcıları dikkat! Hesabınızı kontrol edin Çalınmış olabilir

TikTok kullanıcıları dikkat! Hesabınızı kontrol edin Çalınmış olabilir

Söz konusu 2 milyar civarı TikTok kullanıcısı hesabı... TikTok uygulamasını kullanan kişi sayısının 2 milyar kişiden fazla olduğu düşünülürse paniğin neden bu kadar arttığını anlamak hiç de zor değil. Önerimiz hemen hesabınızı kontrol etmeniz yönünde...



TikTok kullanan 2 milyardan kadar kişinin hesabının hacklendiği haberi tüm kullanıcıları tedirgin etti. Hatta hemen hesabını kapatma yolunu seçenler bile oldu.

TikTok'un hesaplar çalındı iddiasını yalanlaması da kullanıcıları sakinleştirmeye yetmedi.

Daha çok eğlenceli videoların paylaşıldığı dev platform TikTok bu günlerde sıkıntılı bir döneme girdi. Çünka haklarındaki iddialar çok güçlü.  TikTok neredeyse tüm kullanıcılarının hesaplarını çalındığı iddiasını hemen yalanladı. TikTok, uygulamanın kaynak kodlarının çalınmadağını hala kendilerinde olduğunu savundu. Peki bu iddia TikTok platformunun en popüler uygulama olmasını engellir mi?

Webtekno'nun haberine göre; TikTok, büyük bir veri sızıntısı yaşadı. Paylaşım bir hacker formunda yapılmasıyla birlikte iddia tüm dünyada hızla yayıldı. İddiya göre TikTok'un bütün verisini sakladığı Alibaba Cloud sunucusu hacklendi, Tiktok'un kaynak kodları çalındığı gibi 2 milyar kişinin hesabı da açığa çıkmış oldu.


Geri Dön