01 / 05 / 2024

tiktok

tiktok

Dünya çapında 1 milyar kullanıcıya ulaşan TikTok uygulaması son dönemde pek çok kullanıcı için bir gelir kapısı haline geldi. Peki, TikTok jeton ve hediye fiyatları ne kadar oldu?

TikTok’un 2021’de kazandığı para dudak uçuklattı!

Son dönemin en popüler sosyal medya platformlarının başında gelen TikTok, geçtiğimiz sene elde ettiği gelirin raporunu yayınladı.

TikTok’ta alışveriş dönemi yeniden başlıyor!...

TikTok Shop özelliğinde yeni gelişmeler yaşanmak üzere. İngiltere'de test edilen TikTok'ta alışveriş deneyimi artık daha fazla ülkede devreye girmeye başlıyor. İşte detaylar...

TikTok ne kadar kazandırıyor?

Günümüzde Instagram'la birlikte en popüler sosyal medya platformu olan TikTok üzerinden para kazanmak mümkün. Peki, TikTok  kullanıcıları ne kadar para kazanıyorlar? İşte cevabı!

TikTok kullanıcıları dikkat! Hesabınızı kontrol edin Çalınmış olabilir

Söz konusu 2 milyar civarı TikTok kullanıcısı hesabı... TikTok uygulamasını kullanan kişi sayısının 2 milyar kişiden fazla olduğu düşünülürse paniğin neden bu kadar arttığını anlamak hiç de zor değil. Önerimiz hemen hesabınızı kontrol etmeniz yönünde...

MASAK'tan şok rapor! 29 milyon kullanıcıyı ilgilendiriyor

MASAK tarafından hazırlanan rapora göre özellikle gençler arasında yaygın olarak kullanılan TikTok'ta bazı hesaplar kara para aklamak ve terör örgütlerine bağış toplamak için kullanılıyor.  

TikTok, Snapchat’e rakip oluyor! Yeni özelliği test etmeye başladılar!

TikTok, Instagram ve Facebook'tan sonra Snapchat'e de rakip olmak için büyük bir adım atıyor. Şirket, "Yakında" adını verdiği yeni özelliği test etmeye başladı.

TikTok’tan rekabeti kızıştıracak yeni özellik!

Son dönemin en popüler sosyal medya platformu TikTok, kullanıcıların hikayelerini Facebook ve Instagram'da paylaşmalarına izin verecek yeni bir adım attı. 

YouTuberlara yeni maliye düzenlemesi! Vergi cezası mı geliyor?

Gelir İdaresi Başkanlığından YouTuber, Tiktoker ve Bloggerlara yönelik düzenleme yolda. Gelir İdaresi Başkanlığı 2022 yılına ait Kurumsal Beklentiler raporunda faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Bir TikTok videosu bir aylık kirayı ödeyebiliyor!

Habertürk yazarı Kadir Kaymakçı bugünkü yazısında bir TikTok videosu bir aylık kirayı ödeyebildiğini yazdı. İşte Kaymakçı'nın  o yazısı...

TikTok kullanıcıları müjde! E-ticaret dönemi başlıyor!

TikTok kullanıcılarının işini kolaylaştıracak yeni uygulamasını hayata geçiriyor. "Trendy Beat" ile e-ticaret dönemi başlayacak.

Son dönemde eleştirilen TikTok'a 305 milyon TL'lik dev ceza! Yoksa TikTok kapatılıyor mu?

Son dönemde Türkiye'de de tartışılmaya başlanan Tiktok, bu defa İngilterede'de gündem oldu. 13 yaşın altında 1,4 milyon çocuğun kurallara aykırı olmasına rağmen TikTok kullandığı ortaya çıkınca ünlü sosyal medya platformuna 12,7 milyon sterlin yani yaklaşık olarak 305 milyon TL ceza kesildi. İşte de

Youtube, Instagram, TikTok...  Hangisi daha fazla para kazandırıyor? İşte Influencerların kazançları...

Influencer mesleğinin yaşantımıza dahil olmasıyla birlikte kazançları da merak konusu olmaya devam ediyor. Peki influencerlar ayda kaç lira kazanıyorlar? Youtube, Instagram, TikTok... Hangi mecra daha çok kazandırıyor?

KVKK’dan TikTok’a rekor ceza! Bakın TikTok neden ceza yemiş!

​​​​​​​Kişisel Verileri Koruma Kurulu, çocukların şahsi bilgilerinin görüntülenmesi ve izinsiz veri toplandığı gerekçesiyle TikTok'a 1 milyon 750 bin Türk Lirası para cezası verdi.

En fazla geliri o elde etti! İzlenme de Youtube'ı bile geride bıraktı

Uygulama analizi şirketi App Annie'nin bir raporuna göre, TikTok kullanıcıları artık her ay içerik izlemek için YouTube kullanıcılarından daha fazla zaman harcadığı  tespit edildi. 

ABD’den üniversitelerde TikTok’a yasak kararı!

Daha önce devlet kurumlarında TikTok’u yasaklama kararı alan ABD, yasağın kapsamını genişletiyor.

TikTok’tan yeni özellik! Adeta ‘anne şefkati’ gösterecek!

Kullanıcıların çektikleri videoları yükleyebildiği ve kendi şöhretlerini yaratan konseptiyle ilgi çeken Tiktok uygulamasının üzerinde çalıştığı yeni özellik, büyüklerin beğenisini kazanacak.

Tiktok'a şoke eden ceza! İşte kesilen cezanın nedeni

Yaklaşık 1,5 milyar kullanıcısı olan ve tüm dünyada severek kullanılan sosyal medya hesabı TikTok için kullanıcı verilerine yönelik soruşturma açılmıştı.  Tahkikatın ardından dev firmaya ceza verildi.

TikTok neye uğradığını şaşırdı! İşte TikTok’a kesilen ceza ve nedeni!

60 saniyelik videolar izlemesini ve yayınlamasını sağlayan bir sosyal medya uygulaması olan TikTok zor günler geçiriyor. Fransa’nın ceza kestiği TikTok neye uğradığını şaşırdı. İşte TikTok’a kesilen ceza ve nedeni…

TikTok'un bu özelliği çok sevilecek! Anlaşmalar yapıldı bile

TikTok kullanıcılarını sevindirecek haber geldi. Yetkililer yeni bir özellik olarak IMDb ile entegrasyon anlaşması yaptı.

Youtube'a TikTok şoku! Reklam gelirleri ve izlenme oranları düştü!

Alpahabet'in hazırladığı rapora göre video izleme platformu Youtube'un gelirleri seneler sonra ilk kez düştü!

Milyonlar buradan para kazanıyor.. 2022 fiyat listesi belli oldu!

Dünya çapında 1 milyar kullanıcıya ulaşan TikTok uygulaması son dönemde pek çok kullanıcı için bir gelir kapısı haline geldi. Peki, TikTok jeton ve hediye fiyatları ne kadar oldu?

tiktok Haberi

tiktok

Dünya genelinde 1 milyara aşkın kullanıcıya hitap eden TikTok uygulaması gün geçtikçe kullanıcılar için gelir kapısı olmaya başladı. Canlı yayın açarak para kazanan TikTok kullanıcıları, yayın sırasında hesaplarına gönderilen jeton hediyeleriyle gelir elde ediyor.

Canlı yayın esnasında gönderilen hediye jetonlar yayın sonrasında dönüştürülerek bakiye olarak kullanıcı hesabına ekleniyor. Bu hediye jeton fiyatları da jeton çeşidine göre değişiklik gösteriyor. Peki çok merak edilen TikTok hediye fiyatları ne kadar?

2022 TikTok hediye fiyatları ise şöyle:

Tiktok Ayıcık Fiyatı: 12 Türk Lirası

Tiktok Asa Hediye Fiyatı: 17 Türk Lirası

Tiktok Görkemli Şato Fiyatı: 1.911 Türk Lirası

Tiktok Para Yağmuru Fiyatı: 105 Türk Lirası

Tiktok Yat hediyesi Fiyatı: 850 Türk Lirası

Tiktok Spor Araba Hediye Fiyatı: 3.200 Türk Lirası

Tiktok Öpücük Fiyatı: 17 Türk Lirası

Tiktok Jet Uçağı hediye fiyatı: 573,42 Türk Lirası

Tiktok...