04 / 05 / 2024

U19 Kamp Binası temel atma

U19 Kamp Binası temel atma

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne 700 metrekarelik çift katlı U19 Kamp Binası'nın temellerini attı.

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki inşaat laboratuvarı binasının temeli atıldı!

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kandilli Kampüsü'nde yapılacak 'İnşaat Laboratuvarı Binası'nın temel atımı dün gerçekleştirildi. İnşaatın 2021 yılının sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

TBMM kampüsü içerisine kreş binası yaptırılacak!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İşletme ve Yapım Başkanlığı tarafından TBMM kampüsü içerisine kreş yaptırılacağı duyuruldu.

Yeni ve eski CSO binaları 'kültür kampüsü' haline gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) inşaatına devam eden yeni binasıyla ilgili konuştu. Ersoy, "Yeni ve eski CSO binası ile orayı kültür kampüsü haline getiriyoruz'' dedi.

Ümraniye Belediyesi, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’nin binasını mı inşa etti?

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi'de (İBB) 43 milyon TL harcayarak kütüphane ve idare binalarını yaptırmıştı. Şimdi de Ümraniye Belediyesinin üniversitenin yeni yerleşkesindeki ana kampüs binasını inşa ettiği iddia ediliyor...

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi yarın!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi 4 Kasım'da!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 4 Kasım 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Trabzonspor'un yeni idari bina ve kamp tesisleri açıldı!

Trabzonspor kulübünün yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni idari binanın açılış töreninde konuştu.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü 15 Ekim'de teslim edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Körfez Kampüs binasında sona gelindi. Bina, 15 Ekim'de Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilecek.

Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığı'na tahsis edildi

Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığına tahsis edildi. Binanın bulunduğu bölgenin, "Adalet Kampüsü" olarak düzenlenmesi hedefleniyor...

Kamp Armen'in yeni projesi için ilk kazma vuruldu!

Tamamen yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kamp Armen'in yeni projesi için ilk kazma vuruldu. Bir bölümü yıkık halde bulunan eski kamp binası tamamen yıkıldı.

İzmir Metin Oktay Tesisleri'ne U19 Kamp Binası yapılıyor!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne 700 metrekarelik çift katlı U19 Kamp Binası'nın temellerini attı.

U19 Kamp Binası temel atma Haberi

U19 Kamp Binası temel atma

Altınordu, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne 700 metrekarelik çift katlı U19 Kamp Binası'nın temellerini attı.


Beş yıldızlı otel konforuna sahip olacak ve 69 kişiye hizmet verecek tesisin yaz dönemine faaliyete gireceği açıklandı. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, camiadan yapılacak bu tesise katkı sağlamasını beklediklerini ifade...