03 / 05 / 2024

uaea İran

uaea İran

İran ile Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) arasında ortak bildiri imzalandı. İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Salihi, "İran, UAEA'ya Geçin madenleri ve Erak’taki ağır su reaktörlerini denetleme izni verdi” dedi.

İran'dan UAEA'ya denetleme izni!

İran ile Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) arasında ortak bildiri imzalandı. İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Salihi, "İran, UAEA'ya Geçin madenleri ve Erak’taki ağır su reaktörlerini denetleme izni verdi” dedi...

Temmuz’da en çok kazandıran yatırım aracı ne oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Temmuz ayında en çok kazandıran finansal yatırım aracı borsa oldu. Temmuz’da BIST100 endeksi TÜFE’ye endeksli yüzde 5,89 oranında kazandırdı.

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Günaydın tarafından kuruldu...    

TOKİ 50 bin konut Van Çaldıran 2019 kura!

TOKİ 50 bin konut Van Çaldıran 2019 kura çekilişi tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 118 adet 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

Van Çaldıran TOKİ 2019 kura çekimi ne zaman?

Van Çaldıran TOKİ 2019 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Van Çaldıran 2019 kura çekimi tarihi!

TOKİ Van Çaldıran 2019 kura çekimi tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 118 adet konut bulunuyor.

TOKİ Van Çaldıran kura çekilişi 30 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Çaldıran projesinde yer alan konutların kura çekilişi 30 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Emlak fonuna para yatıran 5 yıla kesin kazanır!

Omurga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erktin yaptığı açıklamada, "Emlak fonuna para yatıran 5 yıla kesin kazanır" dedi.

Mahmut Özgener: Dalgakıran'da süre uzatılsın!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, düzenlenen meclis toplantısında Oda ve İzmir ile ilgili taleplerini sıraladı. Özgener,  Dalgakıran Projesi'nde sözleşme süresinin uzatılmasını talep etti.

Özgüran Iş Makinalari İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Istanbul Şubesi açıldı!

Özgüran Iş Makinalari inşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Istanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ev alacaklar dikkat! Kazandıran ipuçları!

Yeni konut alırken dikkat etmeniz gereken birçok husus var. Acele etmemeniz gereken konut yatırımı geri dönülmez bir süreç olabilir. Ev alırken kazandıran ipuçlarını sizler için açıkladık...

Konutta en çok kazandıran iller ve ilçeler belli oldu!

2018 yılının beş büyük ilde satılık emlak fiyatlarında Anadolu illeri revaçta oldu. Verilere göre, en çok kazandıran il Amasya olurken, en çok kazandıran ilçe Menderes oldu.

Emlakta en çok kazandıran ilçe Menderes oldu!

2018 yılında Türkiye'de en çok kazandıran ilçe Menderes oldu. Belediye Başkanı Bülent Soylu “2014’te göreve geldiğimizde ‘Bir koyan beş alacak’ dedik. Veriler sözümüzün doğruluğunu kanıtladı” diye konuştu.

Emlakta 2018'in en çok kazandıran il ve ilçeleri belli oldu!

2018 yılında 5 büyük ilde satılık konut fiyatları nasıl bir eğilim sergiledi? İşte emlakta 2018'in en çok kazandıran il ve ilçeleri...

uaea İran Haberi

uaea İran

İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Salihi, "İran, UAEA'ya Geçin madenleri ve Erak’taki ağır su reaktörlerini denetleme izni verdi” dedi.


İran ile Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) arasında ortak bildiri imzalandı. İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Ali Ekber Salihi, "İran, UAEA'ya Geçin madenleri ve Erak’taki ağır su reaktörlerini denetleme izni verdi" dedi.


Salihi, daveti üzerine Tahran’a gelen UAEA Başkanı Yukio Amano ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından, İran ile UAEA arasında ortak bildiri imzalandığını duyurdu.


İran’ın resmi haber ajansı IRNA'da yer alan habere göre, Salihi, bildiri gereğince İran'ın UAEA'ya Geçin madenleri ve Erak’taki ağır su reaktörlerini denetleme izni verdiğini söyledi. Salihi, görüşmenin ardından yapılan basın toplantısında, "Bugünkü ortak bildiri, çözüme kavuşmamış konular hakkında iki tarafın atacağı adımları belirliyor" dedi.


Bildirinin imzalanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Salihi,...