26 / 07 / 2024

Üç boyutlu konut portalı

Üç boyutlu konut portalı

3DKonut.com, 10 Kasım dolayısıyla özel bir uygulama gerçekleştirdi. Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kabrinin bulunduğu ANITKABİR’i 3 boyutlu sanal ziyarete açan siteye girenler, bu özel mekanı, orada gibi gezme fırsatına sahip oluyor.

3 boyutlu yazıcıyla basılan ilk ev kullanıma sunuldu!

3 boyutlu yazıcı aracılığıyla Avrupa’daki ilk ‘Taş Devri’ konutu Hollanda Eindhoven'da kullanılıyor. 94 metrekare büyüklüğe sahip olan konut için ödenecek kira bedeli aylık 800 Euro olarak belirlendi.

Bursa'da konut projelerinin maketleriyle katma değerli ihracat!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma  CNC işleme, lazer kesme ve 3 boyutlu yazıcı yöntemi kullanarak milimetrik ölçümlerle konut projeleri için maket hazırlıyor. 

3 boyutlu konut satış sistemi tanıtıldı!

16. Gayrimenkul Zirvesi’nde, Türk mühendislerden inşaat sektörünü canlandıracak müthiş yazılımın tanıtımı gerçekleştirildi. 

Evsizler için 3 boyutlu basılabilir konut modeli!

Özel girişimciler ABD'de dünyadaki yaklaşık 1 milyar evsiz insanın barınma sorununu çözmek için bir araya geldi. 3 boyutlu basılabilir konut modeli üretildi. 

Fransa’da üç boyutlu printer ile konut yapılıyor!

Fransa’da özellikle ağaçlık alanlarda üç boyutlu printer ile sosyal konut projesi dün start aldı. 95 metrekare ev 2 günde teslim ediliyor...

Konut alıcılarının gözü 1+1 tip dairelerde!

4 BİNİ aşkın markalı konut projesini, haritadaki gerçek konumlarında ve 3 boyutlu olarak sunan emlak sitesinin verilerine göre, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi büyükşehirlerde nitelikli projelerin ortalama yarısında 1+1 daireler yer alıyor.

Seçimler sonrası markalı konut projelerine ilgi arttı!

Birçok markalı konut projesini internet üstünde 3 boyutlu görüntülerle sunan 3DKonut.com’un 2015 ziyaretçi istatistikleri, seçim sonrası inşaat sektöründeki hareketliliğin potansiyel alıcılara da yansıdığını gösterdi.

Maket üzerinden değil 3 boyutlu projeden ev alın!

Markalı konut projelerini, haritadaki gerçek konumlarında 3 boyutlu olarak sunan 3DKonut.com, konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri sıralad: İşte ev almak isteyenlerin okuması gereken maddeler

3 boyutlu uygulama istanbul'da konut bulmayı kolaylaştırıyor!

Markalı konut projelerini, gerçeğe en yakın 3 boyutlu görüntülerle sunan ve yeni uygulaması ile artık kat planlarını da 3 boyutlu sergileyen 3DKonut.com, ziyaretçilerine, İstanbul'daki projeler hakkında pek çok detayı bir arada veriyor.

3 boyutlu uygulama Yalova'da konut bulmayı kolaylaştırıyor!

Yalovalılara beğendikleri markalı konut projelerini satış ofislerine gitmeden internet üzerinden gezme imkanı veren emlak portalı 3DKonut.com, müşterilerin yaşam stilleri, ihtiyaçları ve hayallerine uygun projeleri tek ekranda sunuyor.

3 boyutlu konut uygulaması Kocaeli'de!

3 boyutlu uygulama, Kocaeli’den ev almak isteyenlere, beğendikleri markalı konut projelerinin satış ofislerine gitmeden önce, dairenin içini ve dışını internet üzerinden gezdiriyor.

3 boyutlu uygulamayla Muğla'da konut bulmak kolaylaşıyor!

Genç bir girişimci tarafından uygulamaya geçirilen projeyle, oturduğunuz yerden satın almak istediğiniz evin tüm özelliklerini 3 boyutlu olarak görebilmek mümkün hale geliyor.

3 boyutlu uygulama Çanakkale'de konut bulmayı kolaylaştırıyor!

3 boyutlu uygulama ile Çanakkale'den ev almak isteyenler, beğendikleri markalı konut projelerinin satış ofislerine gitmeden önce, dairenin içini ve dışını internet üzerinden gezdiriyor.

Üç boyutlu konut portalı Haberi

Üç boyutlu konut portalı

Türkiye’deki markalı konut projelerini 3 boyutlu modelleyerek, Google Earth tabanlı sistemi üzerinden sergileyen 3DKonut.com, 10 Kasım dolayısıyla özel bir uygulama gerçekleştirdi. Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kabrinin bulunduğu ANITKABİR’i 3 boyutlu sanal ziyarete açan siteye girenler, bu özel mekanı, orada gibi gezme fırsatına sahip oluyor.


Uydu fotoğraflarından oluşturulan bir harita programı olan Google Earth tabanlı yazılıma sahip 3DKonut.com, 10 Kasım’da Ankara’ya gitme fırsatı bulamayan ziyaretçilerine ANITKABİR’i götürüyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 76. Ölüm Yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen uygulama sayesinde, o anda dünyanın neresinde olursa olsun dileyen herkes, https://www.3dkonut.com/tr/projeler/tam-ekran/anitkabir linki üzerinden ANITKABİR’i 3 boyutlu ziyaret...