03 / 05 / 2024

Üç boyutlu konut portalından Anıtkabir uygulaması!

Üç boyutlu konut portalından Anıtkabir uygulaması!

3DKonut.com, 10 Kasım dolayısıyla özel bir uygulama gerçekleştirdi. Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kabrinin bulunduğu ANITKABİR’i 3 boyutlu sanal ziyarete açan siteye girenler, bu özel mekanı, orada gibi gezme fırsatına sahip oluyor.



Türkiye’deki markalı konut projelerini 3 boyutlu modelleyerek, Google Earth tabanlı sistemi üzerinden sergileyen 3DKonut.com, 10 Kasım dolayısıyla özel bir uygulama gerçekleştirdi. Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kabrinin bulunduğu ANITKABİR’i 3 boyutlu sanal ziyarete açan siteye girenler, bu özel mekanı, orada gibi gezme fırsatına sahip oluyor.


Uydu fotoğraflarından oluşturulan bir harita programı olan Google Earth tabanlı yazılıma sahip 3DKonut.com, 10 Kasım’da Ankara’ya gitme fırsatı bulamayan ziyaretçilerine ANITKABİR’i götürüyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 76. Ölüm Yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen uygulama sayesinde, o anda dünyanın neresinde olursa olsun dileyen herkes, https://www.3dkonut.com/tr/projeler/tam-ekran/anitkabir linki üzerinden ANITKABİR’i 3 boyutlu ziyaret edebiliyor. 




Geri Dön