06 / 05 / 2024

üç boyutlu mermer

üç boyutlu mermer

Yıllar yılı banyo ve mutfaklarda görmeye alıştığımız mermerleri şu sıralar taşınma telaşı sardı. Zira kendileri salonda yerleşecek yer arıyor. Duvarlarsa onlar için en uygun alternatif. Salon duvarlarına tırmanan mermerler üç boyutlu halleriyle hayli dikk

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs'ta!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fuara 2 bin kişilik alım heyetinin yanı sıra fuara 25 bin profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

Temmer Mermer, Türk mermerlerini Amerika'da tanıtacak!

Temmer Mermer, Çin'den sonra dünyadaki en büyük doğaltaş pazarı olan Amerika'ya Türk mermerlerini tanıtmaya gidiyor. Firma 14-17 Nisan tarihleri arasında Orlando'da gerçekleşecek olan Covering Doğaltaş Fuarı'na katılacak.

Seferihisar'a üç boyutlu yaya geçidi yapıldı!

Türkiye'nin Sakin Şehir Başkenti unvanlı ilçesi Seferihisar, yine bir ilke imza attı. Seferihisar Belediyesi, Sığacık 80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu önüne Türkiye'nin ilk 3 boyutlu yaya geçidini yaptı.

Dimer Mermer Mersin'de fabrika yatırımı düşünüyor!

Mermeri blok ve işlenmiş halde yurt içi ve dışına satan Dimer Mermer, büyümesini sürdürüyor. Felat Gökdemir Mevzuattaki mevcut koşullar elverdiği ölçüde en az iki yeni ocak daha açmayı planlıyoruz dedi.

Mermer sektörü 2014 yılı boyunca olumsuzlukları konuştu!

Antik dönemden bu yana birçok alanda kullanılan mermer, günümüz mimarisinde de prestijin ve estetiğin sembolü olmaya devam ediyor.

Başaranlar mermer üretiminin yüzde 60'ını ihraç ediyor!

Pazara sunduğu ürünler kadar imalat çeşitliliğini de ön planda tutan Başaranlar Mermer, yaklaşık 40 taş çeşidini tüketici ile buluşturuyor. Halen üretiminin yüzde 60'ını ihraç eden firma, yurtiçinde de otel, rezidans ve alışveriş merkezleri gibi projeleri

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 3 boyutlu şehir modeli!

Konya Büyükşehir Belediyesi 3 boyutlu şehir modeli oluşturdu. İnternet üzerinde test yayına başlayan 3D Kent Rehberi ve 3D Sanal Tur ile şehir merkezindeki binalar 3 boyutlu görülebilirken tarihi ve turistik mekanlar da 3 boyutlu gezilebiliyor

Safı Mermer İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safı Mermer İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Fares Safi, Motaz Taouileh tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi 3 boyutlu şehir modeli oluşturdu!

Konya Büyükşehir Belediyesi, bir ilke daha imza atarak 3 boyutlu şehir modeli oluşturdu. İnternet üzerinde test yayına başlayan 3D Kent Rehberi ve 3D Sanal Tur ile şehir merkezindeki binalar 3 boyutlu görülebilirken tarihi mekanlar da 3 boyutlu gezilebili

Konya’da 3 boyutlu şehir modeli oluşturuldu!

Konya’da 3 boyutlu şehir modeli oluşturuldu. İnternet üzerinde test yayına başlayan 3D Kent Rehberi ve 3D Sanal Tur ile şehir merkezindeki binalar 3 boyutlu görülebilirken tarihi ve turistik mekanlar da 3 boyutlu gezilebiliyor.

Bursa'da Blok Mermer Fuarı gerçekleşecek!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türk firmalarının mermer sektöründe dünyada lider konumda olduğunu belirtti..

Tureks Stone Xiamen Uluslararası Mermer Taş Fuarı’na katıldı!

Dünyanın bir çok ülkesine günün modasına uygun ve kaliteli mermer karo, plaka, mozaik gibi ürünleri üstün hizmet kalitesi sunan Tureks Stone, Çin’de düzenlenen Xiamen Uluslararası Mermer & Taş Fuarı’na katıldı..

Çin'in 1.7 milyar dolarlıklık mermer ithalatı Türkiye'den!

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, "İnşaat sektöründeki durgunluğa rağmen 2014 yılında Çin'in yaptığı 1,7 milyar dolar blok mermer ithalatının yüzde 50'sini Türkiye tek başına gerçekleştirdi" dedi.

üç boyutlu mermer Haberi

üç boyutlu mermer

Duvarlar ev dekorasyonunun en önemli parçalarından. Dört duvarı daha alımlı göstermenin bir sürü yolu var. Kimilerinin tercihi parlak ve mat çeşitlerinden tutun da kolay silinebilir hatta kendi kendini temizleyen türleriyle boyalar. Kimileriyse renk renk duvar kağıtlarıyla süslüyor evini. Boya ve duvar kağıtlarının kombinasyonu da tercihler arasında. Ancak evinizin duvarları için bir alternatif daha var: Mermerler. Yıllar yılı banyo ve mutfakların baş tacı olan mermerler şimdilerde salona taşınmakla meşgul. Mermerler için şimdiki hedefse duvarlar. Duvara tırmanan üç boyutlu mermerler nam-ı diğer 'patlatma taş'lar mekanlara oldukça şık bir hava katıyor. Mermerlerin üç boyutlu hali patlatma taşlar ev ve işyerlerinin en göz alıcı mekanlarında kullanılıyor. Tureks Stone Showroom Satış Yöneticisi Gökçen Anlı'ya göre evlerde patlatma taşın en çok tercih edildiği alan salonlar....