29 / 04 / 2024

üç boyutlu mimari model

üç boyutlu mimari model

Dünya Bankasına bağlı IFC’nin kıdemli yatırım uzmanı Marco Sorge, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. Sorge, İzmir’in öneminin gün geçtikçe arttığını vurgulayarak, bölgenin üç boyutlu mimari modelinin sergileneceğini söyledi.

İzmir'in üç boyutlu mimari modeli sergilenecek!

Dünya Bankasına bağlı IFC’nin kıdemli yatırım uzmanı Marco Sorge, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. Sorge, İzmir’in öneminin gün geçtikçe arttığını vurgulayarak, bölgenin üç boyutlu mimari modelinin sergileneceğini söyledi.

TOKİ ve Emlak Konut’tan ulusal mimari proje yarışması!

Mimari mirasımızı yeniden canlandırmak ve günümüz teknolojisini gelenekten ilham alarak geleceğe taşımayı amaçlayan yarışmada projeler 15 Ekim 2014 tarihine kadar teslim edilebilecek. Yarışmaya mimarlık öğrencileri de katılabilecek.

Silvanus Dikey Bahçeler, mimari yapıların yeşil yüzü oluyor!

Sürdürülebilir mimarlığın bir parçası olan dikey bahçeler, kentleşmenin giderek artış gösterdiği günümüzde oldukça fazla ilgi görüyor. Silvanus Dikey Bahçeler, mimari yapıların yeşil yüzü oluyor.

Emel Balcı: Firmaların mimari açıdan profesyonel destek alması gerekiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan ML Mimarlık Dekorasyon Yüksek Mimar Emel Balcı konuşmasında konut projelerini mimari açıdan ve dekorasyon açısından ele aldı....

Çiğli'nin mimari yapısı konuşuldu!

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli'deki mimari yapı ve planlamaya ilişkin eksikler ve yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, teknik kadroya ilişkin bilgi verdi.

Fantasia Seramik Acquapura serisi suyla ışığın mimari sentezini yansıtıyor!

İskandinav tasarımının temel ilkelerinden ve Japon Zen kültüründen ilham alınarak tasarlanan Acquapura serbest duş paneli, bedeni ve zihni düşsel yolculuklara çıkarıyor. Fantasia Seramik Acquapura serisi suyla ışığın mimari sentezini yansıtıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yöresel Mimari Projesi'ni hayata geçiriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yöresel yerleşim dokusu, yaşam şartları, mimari cephe özellikleri ve kullanılan yerel malzemeleri tespit ederek Yöresel Mimari Projesi'ni hayata geçirmeye başladı...

Yunanistan heyeti Kapadokya'daki mimari yapılar hakkında bilgi aldı!

Yeni Demokrasi Partisi Milletvekili ve Yunanistan Parlamentosu Dış İlişkiler ve Savunma Komitesi Başkanı Konstantinos Tsiaras, iş adamları ve turizmcilerden oluşan heyet Devrent ve Paşabağları bölgelerini gezerek, mimari yapılar hakkında bilgi aldı

Zaferoğlu Mimari Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaferoğlu Mimari Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haliç Kılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde kuruldu.

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor!

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor. DDG’nin yetkilileri, tasarimini ustlendikleri 353 bin metrekarelik cok kullanim amacli projeleri Mall of Istanbul’un açılışı icin bu haftasonu Turkiye’ye geliyor.

'7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe' Ulusal Mimari Proje Yarışması!

Mimari mirasın yeniden canlandırılması ve günümüz teknolojisini gelenekten ilham alarak geleceğe taşımak için TOKİ ve Emlak Konut '7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe' adlı mimari proje yarışması düzenliyor...

Hattab Mimari Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hattab Mimari Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhan Gökçe tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenyurt, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Ytong Mimari Fikir Yarışması için son katılım 18 Ağustos!

Yenilikçi ürünleriyle modern yapılaşmaya yön veren Türk Ytong, birçok başarılı projeye imza attığı “Ytong Akademi” çatısı altında, “Kültürel Süreklilik Aracı Olarak Mimarlık” konulu 2014 Ytong Mimari Fikir Yarışması'nı başlatıyor...

üç boyutlu mimari model Haberi

üç boyutlu mimari model

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret eden Dünya Bankasına bağlı IFC’nin kıdemli yatırım uzmanı Marco Sorge, İzmir’in öneminin gün geçtikçe arttığını vurgulayarak, “İzmir Büyükşehir Belediyesinin gelişmekte olan ülkelerdeki diğer belediyeler için örnek oluşturacak başarıları nedeniyle, birlikte gerçekleştirdiğimiz projeleri farklı platformlarda sergilemek istiyoruz. Bugünden itibaren İzmir'in üç boyutlu mimari modeli IFC'nin Washington'da bulunan ana binasının giriş lobisinde sergilenecektir” diye konuştu.


“BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPTIK”

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yaptıkları işbirliğini, küresel olarak tüm belediyelerle gerçekleştirdikleri çalışmalar çerçevesinde “en iyi uygulama” örneği olarak kullandıklarını ifade eden Sorge, “Bu zamana kadar birlikte çok iyi işler yaptık. Dilediğiniz taktirde, IFC olarak yeni büyük yatırımlarınızda da destek olmaktan mutluluk duyarız” dedi.


151 MİLYON EUROLUK KREDİ SÖZLEŞMESİ

IFC ile Konak ve Karşıyaka Tramvay, Akıllı Trafik Yönetimi Sistemi ve...