03 / 05 / 2024

üç boyutlu sanal ziyaret

üç boyutlu sanal ziyaret

3DKonut.com, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, bu özel günü dünya çocuklarına armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrinin bulunduğu Anıtkabir’i sanal ziyarete açtı.

3 boyutlu yapı stokları Metaverse'de yerini alacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen '3 Boyutlu Kadastro Projesi'nde illerin 3 boyutlu tapu-kadastro bilgileri sanal evren Metaverse'ye hazırlıyor.

3 boyutlu gayrimenkul turu platformu geliyor!

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi, üç boyutlu "360 Derece Sanal Gayrimenkul Turu Platformu"nu piyasaya sunmak için çalışmalara başladı.

Avrupa'nın ilk yaşanabilir 3 boyutlu baskı evi kiracılarına teslim edildi!

Hollanda Eindhoven'da tamamen 3 boyutlu yazıcıyla yapılan ev kiracılarına teslim edildi...

TÜRKÇİMENTO'nun ilk sanal fuarı 20 Nisan'da başlıyor!

Çimento sektörünün çatı birliği TÜRKÇİMENTO, 20-21 Nisan 2021 tarihlerinde çimento sektörünün ilk sanal konferans ve fuarı DIGITALCEM’i gerçekleştiriyor. 

Türkçimento sektörün ilk sanal konferans ve fuarını gerçekleştiriyor!

Yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanında öncülük etmeyi hedefleyen Türkçimento, 20-21 Nisan 2021 tarihleri arasında sektörün ilk sanal konferans ve fuarı “DIGITALCEM”i yapılıyor.

Sanal ofisle ilgili akla gelen soruların cevabını Ritim Office verdi!

Sanal ofis, çağımızın çağdaş ve yaratıcı çözümlerinden biri. Ritim Office, sanal ofisle ilgili merak edilen her şeyi yanıtlıyor...

3 boyutlu teknolojiler inşaat alanında önemli paya sahip! 

3 boyutlu teknoloji pazarının büyüklüğünün 2024 yılında 72 milyar dolar seviyelerine çıkması bekleniyor. Hızla gelişen 3 boyutlu teknoloji inşaat alanlarında önemli paya sahip durumda.

Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi Amasya'da başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi'nin pilot uygulaması Amasya'da başladı.

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kağırhane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kaya tarafından kuruldu.

Sanal ofisler 'iş yeri kiralaması' olarak görülmüyor!

Yeni çalışma kültürü sanal ofisler oldu. Peki nedir bu sanal ofisler? Sanal ofis kiraları ne kadar? Sanal ofisler, iş yeri kiralaması olarak geçiyor mu? İşte detaylar...

Sanal ofisler neden tercih ediliyor?

İş hayatına yeni atılan ve sektörün dinamiklerine hâkim olmayan işletmelerin, sıfırdan kendilerine uygun bir çalışma ortamı yaratmaları oldukça zor olabiliyor. Bu zorluklar, sanal ofislerle kolayca aşılabiliyor.

Tapuda üç boyutlu uygulama geliyor!

Ev satış işlemlerinde yeni dönem başlıyor. Yeni uygulama olan “üç boyutlu kadastro" ile dublörlü tapu sahteciliğinin önüne geçilecek ve satış işlemlerinde bu tür dolandırma yöntemleri kullanılmayacak. 

İDDMİB'den Hindistan-Pakistan pazarına sanal çıkarma!

İDDMİB, bu yıl 7’nci sanal ticaret heyetini Hindistan ve Pakistan pazarlarına gerçekleştiriyor. Her iki ülkenin Demir ve Demir Dışı Metaller ithalatı toplam 19,3 milyar dolar olarak kaydedildi. İDDMİB Başkanı Tahsin Öztiryaki, “Öncelikli hedefimiz bu ülkelerdeki büyük altyapı projelerinde yer almak”

üç boyutlu sanal ziyaret Haberi

üç boyutlu sanal ziyaret

İnşaat sektöründeki bine yakın firmaya ait 1.800’ün üzerinde projeyi Google Earth tabanlı harita üzerinde 3 boyutlu olarak sergileyen 3DKonut.com, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, bu özel günü dünya çocuklarına armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrinin bulunduğu Anıtkabir’i sanal ziyarete açtı. Tamamen bir Türk girişimi olan bu siteyi ziyaret edenler, 3 boyutlu uygulama sayesinde Aslanlı Yol’dan başlayarak tüm Anıtkabir’i sanki o anda oradaymış gibi detaylı olarak gezip görebiliyor.


3DKonut.com, daha önce 10 Kasım için gerçekleştirdiği uygulamayı bu defa 23 Nisan dolayısıyla tekrar ediyor. Anıtkabir’i 3 boyutlu modelleyerek Google Earth üzerindeki sistemine aktaran site, tüm dünya çocuklarının, kendilerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı armağan eden Atatürk’ün kabrinin de yer aldığı bu özel mekanı internet üzerinden sanal olarak...