15 / 05 / 2024

Üç Deniz Danışmanlık

Üç Deniz Danışmanlık

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı finansal danışmanlık firması yetkilendirilmesi hakkında KAP'ta açıklama yaptı...

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Deniz Aca ve Mustafa Şimşek ortaklığında kuruldu.

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlke Deniz tarafından kuruldu.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Engin Deniz ve Tülay Şenel ortaklığında kuruldu.

Delmar Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delmar Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Deniz Gürkan tarafından kuruldu.

Ezel Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ezel Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Kumlu tarafından kuruldu.

Bhg Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu! 

Bhg Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kadıoğlu, Deniz Baş ve Serhat İkiz ortaklığında kuruldu.

Artin Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Artin Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Deniz Güney ve Sedat Keser ortaklığında kuruldu.

Deniz İstanbul Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İstanbul Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Deniz Tanman tarafından kuruldu.

Tulip Realty Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tulip Realty Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Altıntaş tarafından kuruldu.

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

Nova Plus Mühendislik Hizmetleri Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nova Plus Mühendislik Hizmetleri Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile  Deniz Yumuk tarafından kuruldu.

Lamer Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lamer Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Finci tarafından kuruldu.

Üç Deniz Danışmanlık Haberi

Üç Deniz Danışmanlık

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal danışmanlık firması yetkilendirilmesi hakkında açıklama yaptı.


Panora GYO'nun muhtemel stratejik ve finansal opsiyonlarının değerlendirilmesi amacıyla 29 Mayıs 2017 tarihinde imzalamaya karar verdiği Üç Deniz Danışmanlık A.Ş. hakkında özel durum açıklaması yayınladı.


Panora GYO'nun KAP açıklaması:
Şirket'in muhtemel stratejik ve finansal opsiyonlarının değerlendirilmesi amacıyla 29 Mayıs 2017 tarihinde Üç Deniz Danışmanlık A.Ş. ile bir Danışmanlık Sözleşmesi imzalanmasına karar verilmiş,  imza aşamasında henüz somut bir karşı taraf ve izlenecek yöntem belli olmadığından ve "İşlem" belirsizlik taşıdığından söz konusu bilginin kamuya açıklanmasının ertelenmesine karar verilmişti. Ertelemeye konu olan işlemde, kamuya açıklama yapılmasını gerektirecek bir gelişme olmamakla beraber, 02.02.2018 tarihinde Şirketimiz hakim ortakları adına Sn. Mehmet Sacit GÜRAN tarafından gönderilen bilgilendirme yazısında;


"Şirketteki...