05 / 05 / 2024

Üç katlı tünel istanbul

Üç katlı tünel istanbul

Bir katı metro geçişi, iki katı kara taşıtlarının geliş ve gidişi için düzenlenecek olan 3 katlı tüp geçit, mayısta ihale edilip 5 yılda tamamlanacak.

Adil Karaismailoğlu'ndan 3 katlı büyük İstanbul Tüneli açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da yapılacak olan üç katlı tünel projesiyle ilgili sorulan soru üzerine, orada E-5 altından gidecek raylı sisteme öncelik vereceklerini dile getirdi.

Taksim'e 3 katlı tünel yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Taksim'e yapılması planlanan '3 katlı tünel' projesi için ihale tarihi verdi.

Düden Katlı Kavşak ve Tünel Geçişi'nin inşaatı başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda dev bir projenin daha startını veriyor. Tünel geçişli Düden Katlı Kavşak Projesi bugün başlıyor. Çalışmalar kapsamında Yeşilırmak Caddesi’nin doğu ve batı aksı 60 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Konya Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattı için kamulaştırma!

“Mavi Tünel (Konya İçmesuyu) Projesi (KOP)" Kapsamındaki Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattının Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Mersin Büyükecel'de 4 tünel bu yıl açılacak!

Mersin-Antalya Akdeniz Sahil Yolu´nda şu anda 32,5 kilometrelik bölümde tünel ve yol çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Elvan, Büyükeceli bölgesinde 4 tüneli bu yıl açacaklarını söyledi.

Muğla Gökova Kavşağı'na viyadük yerine tünel yapılacak!

Gökova Kavşağı'na yapılması düşünülen; Muğla 2 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun olumsuz kararı üzerine iptal edilen viyadüğün yerine, 200 metre ilerisindeki Akyaka Mahallesi giriş ve çıkışına tünel yapılması için çalışma başlatıldı.

Trabzon Çömlekçi'de 3. tünel çalışması yapılacak!

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, “Çömlekçi’de 3. tünel çalışması yapılacak. Tünele entegre olarak yeni otopark da halı sahanın alt kısmına inşa edilecek” dedi

Zile Dereboğazı İçme Suyu Barajı'nda tünel çalışmaları başladı!

Zile'nin içme suyunu karşılayacak olan Zile Dereboğazı içme suyu barajı yapım çalışması hızla devam ediyor. Baraj çalışmasında 350 metre uzunluğundaki tünel çalışmasında şuana kadar 200 metrelik tünel kazıldı.

Gazze'de tünel çöktü!

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın 2 mensubunun tünel çalışmaları sırasında hayatını kaybettiği bildirildi.

Osmaniye Demiryolu çift tüp geçit projesi'nde tünel kazma işlemi başladı!

Bahçe ile Nurdağı ilçelerini birbirine bağlayacak, her biri 10 bin 200 metre uzunluğunda olması öngörülen 'Demiryolu çift tüp geçit projesi'nde tünel kazma makinesi devreye girdi

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir'e tünel ve akvaryum müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Doğal Yaşam Parkı'na akvaryum, Gültepe'ye 2.5 kilometrelik tünel, Kadifekale ile Agora arasına yürüyen yol yapılacağını, kazılara da 3.5 milyon liralık kaynak ayrılacağını açıkladı .

Binali Yıldırım: 13 yılda bitirdiğimiz tünel miktarı 267 kilometre!

Bizim karayolları olarak 13 yılda bitirdiğimiz tünel miktarı 267 kilometre. Bunun üzerine 100 kilometre de demiryolları tüneli var. Bu ne anlama geliyor, İstanbul'dan Ankara'ya tünel demek.

Ekrem Demirtaş'tan Çin'e liman ve tünel daveti!

Çin'in Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang, İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti. Demirtaş "Alsancak Limanı bu yıl özelleşecek. Ayrıca 2.5 kilometrelik tünel projesi var. Bu projelerde sizleri de görmek isteriz" dedi.

Üç katlı tünel istanbul Haberi

Üç katlı tünel istanbul

İstanbul Boğazı'nda Marmaray ve Avrasya tünelinin ardından üçüncü tüp geçit için ihale, gelecek ay yapılacak. İki katı lastik tekerlekli araçlar, bir katı metro geçişi için ayrılacak olan geçitle ilgili bilgi veren eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, yap-işlet-devret modeliyle yapılacak olan tünelin gelecek ay ihale edileceğini belirterek, “İhalenin ardından kazmanın vurulmasıyla birlikte projeyi 5 yıl içinde tamamlayacağız” dedi.



DÜNYADA İLK 3 KATLI TÜNEL

Pazar günü İstanbul'da açılacak olan Levent-Hisarüstü metrosunun son derece önemli bir güzergâh olduğunu, yapılacak 3 katlı tünelin dünyada bir ilk olacağını ifade eden Lütfi Elvan, bu tünel ile 9 farklı metro sisteminin birbiriyle entegre olacağını, özellikle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yığılmayı büyük ölçüde azaltacağını söyledi. Milletvekili adayı olduğu Antalya'daki projelerden de söz eden Lütfi Elvan, “Antalya'da...