16 / 05 / 2024

üç katlı tüpgeçit projesi

üç katlı tüpgeçit projesi

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı, 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'ni analiz etti: Her gün 6.5 milyon insan her yöne tek gidişte 24 dakika tasarruf sağlacak.

Adil Karaismailoğlu'ndan 3 katlı büyük İstanbul Tüneli açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da yapılacak olan üç katlı tünel projesiyle ilgili sorulan soru üzerine, orada E-5 altından gidecek raylı sisteme öncelik vereceklerini dile getirdi.

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'dan 'kiralık köşk' açıklaması!

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'ın Rumelihisarı'nda sekiz odalı köşk kiraladıkları ileri sürülmüştü. Yiğit Marcus Aral, "Satın almadık, geçici olarak oradayız birkaç aylığına. Biraz malikane gibi oldu ama Miami'de de büyük evde oturuyorduk" dedi...

Cumhurbaşkanı: Asya ile Avrupa'yı üç katlı tüp ile bağlayacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız çok şey var ama yapacağımız çok şeyler var. İnşallah Boğaz'ın altından üç katlı bir tüp yapacağız yine aynı şekilde. Hem oradan otomobiller geçecek hem de raylı sistem geçmek suretiyle yine Asya'yı Avrupa'ya bağlayacağız" dedi...

Yabancı yatırımcılar Kanal İstanbul ve 3 Katlı İstanbul Tüneli'ne talip!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yabancı yatırımcılardan kendilerine Kanal İstanbul'a ilgili tekliflerin geldiğini, bunun dışında Boğazın altından geçecek 3 katlı tüp geçide şimdiden girmek isteyenlerin olduğunu ve bu konuda görüşmelere başladığını açıkladı...

New York'ta 21 katlı Türken Evi'nin temeli atıldı!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı tarafından projelendirilen Türken Evi'nin temeli New York'un Manhattan kentinde atıldı.

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü neden satışa çıkardı?

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü 8.5 milyon dolara Abidin Cevher Özden'den satın almıştı. Eşit hisseli köşk, geçtiğimiz günlerde 45 milyon dolara yeniden satışa çıkarıldı...

New York'a 35 katlı Türkevi inşa edilecek!

Türkiye’nin 40 yıl önce IBM’den satın aldığı ABD New York’taki 11 katlı başkonsolosluk binasının yerine 4 yıl içinde lale motifli 35 katlı gökdelen dikilecek.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesi yarın!

İstanbul trafiğini rahatlatması için planlanan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesinin mühendislik, etüt ve proje ihalesi yarın gerçekleşecek.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli için 6 firma teklif sunacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nde etüt, proje ve mühendislik hizmetleri için 15 Şubat'ta ihaleye çıkılıyor. İhalede, 6 firmanın teknik ve mali tekliflerini sunacakları öğrenildi.

Taksim'e 3 katlı tünel yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Taksim'e yapılması planlanan '3 katlı tünel' projesi için ihale tarihi verdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin yapım ihalesi sene sonunda!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, CNR Avrasya Boat Show'a katıldı. 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’ni bu sene sonunda biteceklerini söyleyen Arslan, "Yapım ihalesine de çıkmış olacağız." dedi.

İzmir Tüp Geçit Projesi'ne onay çıkmadı!

Hükümetin, İzmir Tüp Geçit Projesi'ne belediyelerden de onay çıkmadı. Meslek odalarının hazırladığı ve olumsuz görüşlerin yer aldığı raporun ardından; Karşıyaka, Balçova, Çiğli ve Narlıdere belediyeleri de Bakanlığa olumsuz görüş sundu.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli etüt ihalesinde sona gelindi!

İstanbul Boğazı'nın altından geçerek tek tüpte hem karayolu hem de demiryolunun bulunacağı 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin etüdü için yapılan ihale, 2017'nin ilk çeyreğinde sonuçlandırılacak.

üç katlı tüpgeçit projesi Haberi

üç katlı tüpgeçit projesi


Hükümetin çılgın projelerinden '3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli' kentin trafik kabusuna çözüm olacak. AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı, dünyada ilk olacak projeyi analiz ederken, "Yolcu, her yere raylı sistemle ulaşabilecek. İstanbul, metrolarla günlük zaman programı yapılabilir bir şehir haline gelecek" değerlendirmesini yaptı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın proje için açtığı ihaleye 12 teklif gelmişti. Ocak ayı sonunda belirlenecek firmayla sözleşme imzalanması ve inşaat için düğmeye basılması planlanıyor. 


Artık geç kalmak yok!


AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı'nın analizinde şu tespitler öne çıktı: 

- Günde 6.5 milyon insanın kullanacağı toplam 9 farklı raylı sistem metroyla birbirine bağlanacak. Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu da 10. hat olacak. 

- Boğazın her iki yakasındaki milyonlar diğer yakaya kolayca geçecek. Bir günde yaka geçişi yapan kişi sayısı 1.6 milyonu bulurken, 2023'te...