07 / 05 / 2024

üç nesil inşaat mühendisleri

üç nesil inşaat mühendisleri

"Çukurova Mühendislik Günleri 2015 YAPI" etkinliğinde tecrübe ve gençlik buluştu.İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer"Bu etkinlikte üç nesli bir araya getirildi; bilginin, tecrübenin, genç bakışın karşılıklı paylaşımını sağlandı" dedi.

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Faik Yılmaz: 2018 yılında inşaat sektörü desteklenmeli!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Faik Yılmaz,yeni nesil konut projelerine Ankaralılar'ın ilgili olduğundan bahsetti. Yılmaz, 2018 yılında inşaat sektörünün de teşvik beklediğini ileri sürdü...

Satya İnşaat’ın PR ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Türkiye’nin yeni nesil inşaat şirketi Satya İnşaat’ı ekledi. MODD/group, inşaat sektöründeki güven olgusu ve mükemmeliyet anlayışını yeniden kurmak için yola çıkan Satya İnşaat ile anlaştı.

TeknoVinç CCS inşaat sektörüyle tanışacak!

TeknoVinç, iş ortaklığını yürüttüğü Potain tarafından geliştirilen yeni nesil ve gelişmiş kule vinç kontrol sistemi olan CCS’yi ( Crane Control System ), Türkiye inşaat sektörü ile tanıştırmaya hazırlanıyor.

Gazbeton, yeni nesil inşaat projelerinin vazgeçilmezi!

AKG Gazbeton, inşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan gazbetonun yapılarda kullanılmasının faydaları üzerine Ortadoğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nün hazırladığı rapordaki önemli verilere dikkat çekiyor.

Türkmen Nesil İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Nesil İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Erdem tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi' nde kuruldu.

Tuncer Yeni Nesil İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuncer Yeni Nesil İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Tuncer tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Şehit Şenol Yazıcı Sokak'ta kuruldu.

Minopolis'te yeni nesil inşaatçılar yetişiyor!

Minopolis İstanbul Eğitlence Şehri'nde dört yaş ve üzeri çocuklara oynarken inşaat sektörünü öğretmeyi hedefleyen Demir İnşaat, 'Z Kuşağı'nı inşaat sektörü hakkında bilinçlendirmeyi planlıyor. İşte proje...

Demir İnşaat, Minopolis’te inşaatçı yetiştiriyor!

Demir İnşaat, Minopolis’te yeni nesil inşaatçı yetiştiriyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir; “Artık sektöre kazandırılacak nitelikli insan kaynağını da gündeme getirmeliyiz.” dedi.

Seba İnşaat ofis projelerine yeni bakış getirmeyi hedefliyor!

Seba inşaat Kağıthane'de ilk adımını attığı yeni nesil ofis projeleri ve yatay konseptli tasarımlarıyla bu alanda farklılık oluşturmaya çalışıyor. Firma projeleriyle Cendere Vadisi'ne yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor

Sadıkoğlu Yeni Nesil İnşaat Teknolojileri Kuyumculuk Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Yeni Nesil İnşaat Teknolojileri Kuyumculuk Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Sadıkoğlu, Bülent Sadıkoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu.

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı büyük ilgi gördü!

10-13 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı, inşaat sektörünün büyük ilgisini çekiyor. Uran Holding bünyesinde faaliyet gösteren Aray Dış Ticaret AŞ de fuara katılarak, yeni nesil ürünlerinden örnekler sunuyor...

Altın Nesil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Nesil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Erdem tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Demirciler Sitesi, Aydaş İşmerkezi'nde kuruldu.

üç nesil inşaat mühendisleri Haberi

üç nesil inşaat mühendisleri

Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Kulübü ve Genç İMO tarafından düzenlenen "Çukurova Mühendislik Günleri 2015 YAPI" etkinliği İ. Akif Kansu Salonu'nda gerçekleştirildi. Mühendislik mesleğinde tecrübeli öğretim üyeleri ve uygulayıcıların konuşmacı olarak yer aldığı, iki gün süren etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 


Mühendislik Mimarlık Kulübü adına etkinliğin açılış konuşmasını yapan öğrenci Bulut Arslan, mühendislik günleri etkinliğini fakültelerinde ilk kez gerçekleştirmenin gururunu taşıdıklannı belirtti. İMO Adana Şubesine desteğinden ötürü teşekkür eden Arslan; "Öğrenci odaklı bu etkinlikte tecrübeli meslektaşlanmızın bilgilerini, düşüncelerini, bakış açılarını öğrenci arkadaşlarımızla buluşturarak öğrenci sorunlarının, mühendislik eğitimi sonullarının, mezuniyet sonrası karşılaşacaklarımızın konuşulmasını istedik" dedi. 


Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Çağatay ise çalışmalarından ötürü öğrencilerini kutladı. Çağatay, İnşaat mühendisliği alanına büyük katkıları olan ODTÜ Öğretim Üyesi...