29 / 04 / 2024

uçak fabrikası bursa

uçak fabrikası bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamil ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Görüşmede Yenişehir’e yapılması muhtemel yatırımlar gündeme geldi.

Bursa Yenişehir'e uçak fabrikası inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamil ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Görüşmede Yenişehir’e yapılması muhtemel yatırımlar gündeme geldi.

B Plas, Alman Uçak firması AQUILA’yı satın aldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yönlendirme ve teşviki ile yerli tramvay üretimini gerçekleştiren Bursa sanayii, şimdi de uçak üretimine başlıyor.

Bolu'da uçak fabrikası kurulacak!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu'da uçak fabrikası kurulacağını söyleyerek, "Fabrikanın pisti de olacak, 40 tane uçak siparişini aldık bile" dedi.

Alaaddin Yılmaz: Bolu’da uçak fabrikası kurulacak!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu’da uçak fabrikası kurulacağını söyleyerek, "Fabrikanın pisti de olacak, 40 tane uçak siparişini aldık bile" dedi.

1937 yılında Beşiktaş'ta uçak fabrikası kuruluyor!

1937 yılında Beşiktaş'ta, uçak modelleri ve planörler yapmak üzere uçak fabrikası kuruluyormuş. Atatürk tarafından ''Demirağ' soyadı verilen Nuri Demirağ tarafından kurulmakta olan fabrikada bütün çalışanlar Türk'müş

Türkiye'nin ilk uçak fabrikasının arazisi Central Park olacak!

Kayseri’de, Türkiye’nin ilk uçak fabrikasının kurulduğu arazi, hava sporlarının yapıldığı Central Park olacak. 1926’da kurulan fabrika, üç ikmal merkezinden biri olarak faaliyet gösteriyor.

Kayseri'deki ilk uçak fabrikası Central Park olacak!

Kayseri’de, Türkiye’nin ilk uçak fabrikasının kurulduğu arazi, hava sporlarının yapıldığı Central Park olacak. 1926’da kurulan fabrika, üç ikmal merkezinden biri olarak faaliyet gösteriyor. İşte ayrıntılar...

Uşak'ta fabrika yangını!

Yapma çiçek fabrikasında çıkan yangında büyük hasar meydana geldi. Uşak ve Banaz'dan gelen 10 itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, yaklaşık 3 saatte kontrol altına alındı.

Uşak'ta köylülerin mera tepkisi!

Uşak'ın Banaz İlçesine bağlı Hallaçlar Köyü'ndeki meralardan yaklaşık 15 yıldır killi toprak alan seramik fabrikası ve ardından baraj inşaatı yapan müteahhit firmanın neden olduğu devasa çukurlar köylülerin tepkisine neden oldu...

Mine Çakır Bursa Çimento Bursa Çimento Yatırımcı İlişkileri Müdürü oldu!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mine çakır Bursa Çimento Bursa Çimento Yatırımcı İlişkileri Müdürü oldu.

Kale Pratt Whitney Uçak Motor Sanayi Tesisleri açıldı!

F-35 olarak bilinen Müşterek Taarruz Uçağı'nın motor parçalarının üretilmesinde faaliyet gösterecek olan ve Kale Grubu ile ABD'li Pratt&Whitney ortaklığı tarafından inşa edilen uçak motor sanayi fabrikası İzmir'de açıldı.

DHMİ uçak ve yolcu istatistiklerini açıkladı!

2014 Mart ayında iç hatlarda Havalimanlarına iniş kalkış yapan uçak sayısı bir önceki yılın Mart ayına göre yüzde 12,6 artış ile 57 bin 860, dış hatlarda ise yüzde 9,4 artış ile 36 bin 552’ye yükseldi.

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı!

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu günden itibaren Zonguldak Havalimanının yurt dışı uçuşlarına açık olduğunu söyledi.

uçak fabrikası bursa Haberi

uçak fabrikası bursa


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamil ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ankara Yolu’ndaki yeni başkanlık binasında gerçekleşen görüşmede, Yenişehir’e yapılması muhtemel yatırımlar gündeme geldi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir’in yeni dönemde uçak fabrikasına sahip olacağını ifade etti. Bursalı Gökçen Grubu tarafından Almanya’da satın alınan uçak fabrikasının benzerinin yine aynı grup tarafından Bursa’da kurulacağını belirten Başkan Altepe, adresin yüksek ihtimalle Yenişehir olduğunu açıkladı. İlçenin başta otomotiv test merkezi olmak üzere birçok konuyla Türkiye gündemine geldiğini hatırlatan Başkan Altepe, “Havaalanı, otomotiv test merkezi derken uçak fabrikası da Yenişehir’e nasip olacak herhalde. Nasipte orası varmış gibi duruyor” dedi. Uçak fabrikasının ardından sektörle ilgili yerleşimlerin de bu ilçede konuşlanmasının mantıklı olacağını...