05 / 05 / 2024

Uçanyol projesi izmir

Uçanyol projesi izmir

Büyükşehir Belediyesi' nin Homeros Bulvarı üzerinden Buca ile otogar arasında kesintisiz ulaşım sağlayacak Uçanyol projesinde kapsamında başlayan kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir 'den kamulaştırma yanıtı...

Çarşı Uşak esnafı tapu kaygısı yaşıyor!

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çarşı Uşak Projesi'nin lansmanı yapılmıştı. Ancak esnaf ise son dönemde tartışılan yasa sebebiyle tapu kaygısı yaşıyor.

TOKİ Uşak projesi için beklenen tarih geldi! 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesi için beklenen tarih geldi... 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Uşak projesinde son dakika! O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesinde son dakika... O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor... İşte TOKİ Uşak projesi detayları...

TOKİ’den Konya Tuzlukçu'da ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Tuzlukçu 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Tuzlukçu'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Tuzlukçu'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Tuzlukçu sosyal konut projesi... 

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ'den Uşaklılara büyük müjde! 158 ucuz konut için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Uşak projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Uşak projesinde 158 adet konut yer alacak ve projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Aktepe ve Emrez mahallelerinde kentsel dönüşüm çıkmazı!

1 milyon 220 bin metrekarelik kentsel dönüşüm alanı olan İzmir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Projesi 8 yıldır “ekonomik kriz” engeline takılırken Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sorunun çözümü için adım attı. 

Çeşme Projesi İzmir’in Kanal İstanbul’u!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yatırım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Çeşme Turizm Projesi ile ilgili süreç devam ederken, projeyle ilgili tartışmalar da sürüyor.

DAP'tan 12 proje için 36 milyon lira destek!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi (BKİ) Başkanlığı'nca 2019 yılı içerisinde 12 proje için 36 milyon liralık destek verilecek.

Silvan Barajı'nda fiziki gerçekleşme yüzde 60'a ulaştı!

Güneydoğu Anadolu Projesi kapsamında, Atatürk Barajı'ndan sonra Türkiye'nin ikinci büyük sulama barajı olma özelliğini taşıyacak olan Silvan Barajı'nda fiziki gerçekleşme yüzde 60'a ulaştı!

TOKİ Çorum Uğurludağ projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ Yenicamii Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Natura Cyprus'da fiyatlar 79 bin GBP'de başlıyor! 

Kıbrıs Developments yeni prestijli misyonu ile satışa sunduğu Natura projesi yoğun ilgi görüyor. Türkiye İş Bankası natamam konut kredisi ile desteklenen ve lansman dönemine hızlı bir giriş yapan projenin %20’si satıldı. Natura Cyprus fiyatlar 79 bin GBP'den başlıyor.

Uçanyol projesi izmir Haberi

Uçanyol projesi izmir

Büyükşehir Belediyesi'nin Homeros Bulvarı üzerinden Buca ile otogar arasında kesintisiz ulaşım sağlayacak Uçanyol projesinde kapsamında başlayan kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Konak'a bağlı İsmetpaşa Mahallesi'nde süren çalışmalar nedeniyle tedirgin olan ve kamulaştırma işlemleri esnasında bazı çalışanlar tarafından tehdit edildiğini söyleyen mahallelinin iddialarına, Büyükşehir Belediyesinden yanıt geldi. Yapılan açıklamada; 'Bu iddialar kabul edilemez. Yapılan çalışmalara esnasında vatandaşlara yönelik tutum ve davranışlarda özenle davranılmaktadır. Gerek kamulaştırma çalışmalarında gerekse kentsel dönüşüm projelerinde birinci önceliğimiz vatandaşla uzlaşarak adım atmak" ifadelerine yer verildi. Öte yandan Ismetpaşa Mahallesi'nde 202 adet zemin ve zemin üstü parselde kamulaştırma çalışmaları sürüyor. Eylül'den bu yana 23 parsel görüşme için çağrıldı. 7 parselin kamulaştırma işlemlerini tamamladı. 


İzmir 9 Eylül...