04 / 05 / 2024

Uçar Dekorasyon Gıda İnşaat iletişim

Uçar Dekorasyon Gıda İnşaat iletişim

Uçar Dekorasyon Gıda İnşaat Pazarlama Satış Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Şahabettin Alp tarafından kuruldu.

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu! BİM'den seçili ürünler ile temel gıda, elektronik ürünlerde cazip fırsatlar...

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün salı günü müşterileri ile buluşacak. 30 Ocak 2024 BİM kataloğunda yer alan sütlü ve bitter çikolatalı atıştırmalıklar ile temel gıda ürünleri bulunuyor.

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkez nakli yapıldı!

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda Tur.Eğt.Paz.Emlak İlt.Hiz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Borsa İstanbul'dan dev sürpriz: 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da en hızlı yükselen hisseler!

Dün banka hisseleri düşerken, bugün yükseliş yaşandı. Piyasalar, TCMB'nin faiz kararı öncesi beklentilere göre hareket ediyor. Dolar istikrarını korurken, altın geriledi. İşte 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisseler...

Babel Dekorasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babel Dekorasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Seyithan Doğru tarafından kuruldu.

A101'de termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü!

A101’e beklenen dev indirimler geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

Albeşar Emlak Gıda Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Albeşar Emlak Gıda Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Albeşar Emlak Gıda Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Arıbey İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıbey İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da AydınArı tarafından kuruldu.

Esast İnşaat Dekorasyon Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esast İnşaat Dekorasyon Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Esma Örücü tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Uçar Dekorasyon Gıda İnşaat iletişim Haberi

Uçar Dekorasyon Gıda İnşaat iletişim

Uçar Dekorasyon Gıda İnşaat Pazarlama Satış Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Şahabettin Alp tarafından kuruldu.


Uçar Dekorasyon Gıda İnşaat Pazarlama Satış Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 

1-a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...