25 / 07 / 2024

Uçarlar beylikdüzü

Uçarlar beylikdüzü

Yenilikçi bakış acısıyla sektörünün öncü isimlerinden biri olan Uçarlar Yapı, iki yeni projesiyle kalite anlayışına farklı bir yorum getiriyor.

Beylikdüzü Lotus İstanbul'da hemen tapu fırsatı!

Lotus İnşaat tarafından, Beylikdüzü Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde inşa edilen Lotus İstanbul projesinde son aşamaya gelindi. Tapuların hazır olduğu projede teslimler Şubat 2024'te yapılması planlanıyor. Beylikdüzü Lotus İstanbul ile ilgili ayrıntılar...

Beylikdüzü'nde 13 bin 122 metrekare arsa 91.8 milyon TL'ye icradan!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Gürpınar Mahallesi Kavaklı Yolu altı mevki, 1086 ada 1 parselde yer alan 13 bin 122 metrekarelik arsayı 91 milyon 854 bin 700 TL'ye satıyor...

Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'nin imar planları kabul edildi!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Gürpınar Mahallesi için meclis gündemine sunduğu imar planı notları oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Beylikdüzü'nde 42.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı 42 milyon 779 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Beylikdüzü'nde 10.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

T.C. Büyükçekmece 2. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Gürpınar Mahallesi, Cevizlik Mevkii, 1093 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve arsasını 10 milyon 221 bin 250 TL'ye satıyor...

Beylikdüzü’nde 67.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 2. Satış Memurluğu, Beylikdüzü İlçe, Yakuplu Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 67 milyon 400 bin 168 TL olarak belirlendi. 

Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü başkanlığı dönemi için 27 soruşturma!

İBB Başkanı İmamoğlu hakkında, Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu döneme ilişkin 27 soruşturmaya izin verildi. Beylikdüzü Belediyesi’nde 5.033 ruhsat, 2.893 iskan belgesi, 685 ihale dosyası olmak üzere 10 bin 451 iş ve işlemi incelendi...

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Beylikdüzü'ndeki Kuba Kafe mahkeme kararı beklenmeden yıkıldı!

CHP’nin İBB adayı İmamoğlu, Beylikdüzü'nde ortak olduğu işletmelerin manzarasını bozuyor diye sahibi AK Partili olan Kuba Kafe'yi mahkeme kararını beklemeden yıktı.

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları adres!

Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı ortaklığıyla İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje iki blok olarak yükseliyor...

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nden Beylikdüzü'nde yeni proje!

İhlas Pazarlama, İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve İhlas Yapı Turizm'in pay sahibi olduğu İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi kuruldu.İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi, Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki arsasında 1.200 konutluk yeni proje geliştirecek.

Referans Beylikdüzü projesinin inşaatı başlıyor!

Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki projesi Referans Beylikdüzü için yüklenici firma Uğurlu İnşaat ile "Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" imzalayacak.

Uçarlar beylikdüzü Haberi

Uçarlar beylikdüzü

Gerçekleştirdiği nitelikli, çağdaş ve sürdürülebilir projeleriyle Uçarlar Yapı, metropol insanının tüm ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Uçarlar Yapı imzasıyla yükselen Fly Salmiya Residence ve Fly Butik Residence, Beylikdüzü bölgesinin en gözden yapılarından olma yolunda hızla ilerliyor. 


GÜVENİLİR BİR YUVA 


Bir Uçarlar Yapı - Beşikyapı ortak girişimi olan Fly Salmiya Residence, yeniliklerle dolu bir dünya sunuyor. Yaşam deneyiminin ustalıkla mimariye döküldüğü proje; İstanbul'un en modern yerleşim bölgelerinden biri olan Beylikdüzü'nde yükseliyor. Butik konseptin kapsamlı bir yaşam alanıyla harmanlandığı Fly Salmiya Residence, yapı teknolojisindeki en son gelişmeleri bünyesinde barındırıyor. Deprem yönetmeliğine uygun, sağlam zemin yapısı ve akıllı mimariyle güvenilir bir yuva sağlanırken; özel peyzaj, çocuk oyun alanları, güvenli sistemli kapalı site yapısı ve kapalı otopark; Fly Salmiya Residence'm en önemli özellikleri olarak dikkat çekiyor. 


Öte yandan...