03 / 05 / 2024

Uçarlar Yapı Beylikdüzü'ne projeleriyle değer katıyor!

Uçarlar Yapı Beylikdüzü'ne projeleriyle değer katıyor!

Yenilikçi bakış acısıyla sektörünün öncü isimlerinden biri olan Uçarlar Yapı, iki yeni projesiyle kalite anlayışına farklı bir yorum getiriyor.



Gerçekleştirdiği nitelikli, çağdaş ve sürdürülebilir projeleriyle Uçarlar Yapı, metropol insanının tüm ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Uçarlar Yapı imzasıyla yükselen Fly Salmiya Residence ve Fly Butik Residence, Beylikdüzü bölgesinin en gözden yapılarından olma yolunda hızla ilerliyor. 


GÜVENİLİR BİR YUVA 


Bir Uçarlar Yapı - Beşikyapı ortak girişimi olan Fly Salmiya Residence, yeniliklerle dolu bir dünya sunuyor. Yaşam deneyiminin ustalıkla mimariye döküldüğü proje; İstanbul'un en modern yerleşim bölgelerinden biri olan Beylikdüzü'nde yükseliyor. Butik konseptin kapsamlı bir yaşam alanıyla harmanlandığı Fly Salmiya Residence, yapı teknolojisindeki en son gelişmeleri bünyesinde barındırıyor. Deprem yönetmeliğine uygun, sağlam zemin yapısı ve akıllı mimariyle güvenilir bir yuva sağlanırken; özel peyzaj, çocuk oyun alanları, güvenli sistemli kapalı site yapısı ve kapalı otopark; Fly Salmiya Residence'm en önemli özellikleri olarak dikkat çekiyor. 


Öte yandan Fly Salmiya Residence'm değeri sürekli artan ve düzenli yüksek kira getirişi sunan yapısı, akıllı yatırımın kapılarım aralıyor. Proje, fuar ve iş merkezlerine yakın, avantajlı ve değerli konumuyla da farkını ortaya koyuyor. Fly Butik Residence ise, Uçarlar Yapı'nm Beylikdüzü'nde yer alan bir diğer projesi. Sıra dışı çizgileri, göz alıcı mimarisi ve akıllı kullanım alanıyla Fly Butik Residence, diğer projelerden sıyrılıyor. 


Fly Salmiya Residence'ı ön plana çıkaran güvenlik faktörü, Fly Butik Residence'ta da mevcut. Stres, endişe ve zaman kaybına mahal vermeyen projede yer alan akıllı daire planlan sayesinde dairelerdeki her metrekare, en verimli şekilde kullanılıyor. Yani sevilen her şey için b daha fazla alan, Fly Butik Residence'ta yeni sahiplerini l bekliyor. Ayrıca her iki projede de yer alan "Fly Life Club" keyif ve sağlık dolu saatler vadediyor.


Sabah EK


Geri Dön