18 / 05 / 2024

Uçarlar beylikdüzü projeleri

Uçarlar beylikdüzü projeleri

Yenilikçi bakış acısıyla sektörünün öncü isimlerinden biri olan Uçarlar Yapı, iki yeni projesiyle kalite anlayışına farklı bir yorum getiriyor.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Beylikdüzü Lotus İstanbul'da hemen tapu fırsatı!

Lotus İnşaat tarafından, Beylikdüzü Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde inşa edilen Lotus İstanbul projesinde son aşamaya gelindi. Tapuların hazır olduğu projede teslimler Şubat 2024'te yapılması planlanıyor. Beylikdüzü Lotus İstanbul ile ilgili ayrıntılar...

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Beylikdüzü'nde 13 bin 122 metrekare arsa 91.8 milyon TL'ye icradan!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Gürpınar Mahallesi Kavaklı Yolu altı mevki, 1086 ada 1 parselde yer alan 13 bin 122 metrekarelik arsayı 91 milyon 854 bin 700 TL'ye satıyor...

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'nin imar planları kabul edildi!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Gürpınar Mahallesi için meclis gündemine sunduğu imar planı notları oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Beylikdüzü'nde 42.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı 42 milyon 779 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Beylikdüzü'nde 10.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

T.C. Büyükçekmece 2. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Gürpınar Mahallesi, Cevizlik Mevkii, 1093 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve arsasını 10 milyon 221 bin 250 TL'ye satıyor...

Beylikdüzü’nde 67.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 2. Satış Memurluğu, Beylikdüzü İlçe, Yakuplu Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 67 milyon 400 bin 168 TL olarak belirlendi. 

Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü başkanlığı dönemi için 27 soruşturma!

İBB Başkanı İmamoğlu hakkında, Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu döneme ilişkin 27 soruşturmaya izin verildi. Beylikdüzü Belediyesi’nde 5.033 ruhsat, 2.893 iskan belgesi, 685 ihale dosyası olmak üzere 10 bin 451 iş ve işlemi incelendi...

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Beylikdüzü'ndeki Kuba Kafe mahkeme kararı beklenmeden yıkıldı!

CHP’nin İBB adayı İmamoğlu, Beylikdüzü'nde ortak olduğu işletmelerin manzarasını bozuyor diye sahibi AK Partili olan Kuba Kafe'yi mahkeme kararını beklemeden yıktı.

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Uçarlar beylikdüzü projeleri Haberi

Uçarlar beylikdüzü projeleri

Gerçekleştirdiği nitelikli, çağdaş ve sürdürülebilir projeleriyle Uçarlar Yapı, metropol insanının tüm ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Uçarlar Yapı imzasıyla yükselen Fly Salmiya Residence ve Fly Butik Residence, Beylikdüzü bölgesinin en gözden yapılarından olma yolunda hızla ilerliyor. 


GÜVENİLİR BİR YUVA 


Bir Uçarlar Yapı - Beşikyapı ortak girişimi olan Fly Salmiya Residence, yeniliklerle dolu bir dünya sunuyor. Yaşam deneyiminin ustalıkla mimariye döküldüğü proje; İstanbul'un en modern yerleşim bölgelerinden biri olan Beylikdüzü'nde yükseliyor. Butik konseptin kapsamlı bir yaşam alanıyla harmanlandığı Fly Salmiya Residence, yapı teknolojisindeki en son gelişmeleri bünyesinde barındırıyor. Deprem yönetmeliğine uygun, sağlam zemin yapısı ve akıllı mimariyle güvenilir bir yuva sağlanırken; özel peyzaj, çocuk oyun alanları, güvenli sistemli kapalı site yapısı ve kapalı otopark; Fly Salmiya Residence'm en önemli özellikleri olarak dikkat çekiyor. 


Öte yandan...