21 / 05 / 2024

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat iletişim

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat iletişim

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Koçak tarafından kuruldu.

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Aydogdu tarafından kuruldu.

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Fırat Tagay tarafından kuruldu.

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Koçak tarafından kuruldu.

Yeni maden sahaları ihale ile satılacak!

Bursa 4. Uluslararası Blok Mermer Fuarı'na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni maden sahalarının ihaleyle satılabileceğini açıkladı. 

Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'na yabancılardan ilgi!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) öcülüğünde açılacak mermer fuarına yabancılardan yoğun ilgi geldi. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Lüks konut projelerinde yerli mermer kullanma çağrısı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Şeref Oğuz bugünkü yazısında, Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Kahyaoğlu ve GYODER Başkanı Aziz Torun'un mermer sektörüne ilişkin görüşlerini anlattı.

Sekmen Maden Mermer İnşaat Endüstriyel Elektrik Nakliyat San. Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekmen Maden Mermer İnşaat Endüstriyel Elektrik Nakliyat San. Ve Ticaret Limited Şirketi Adanan Çetinkaya tarafından 650 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konya Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

Hamman Mad. Enj. İnş. San. ve Tic. A.Ş tarafından, Konya İli, Beyşehir ve Derebucak İlçeleri'nde Mermer Ocağı Kapasite Artışı ve Mermer İşleme Tesisi projesinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta Göynem Belediye Kırathanesi'nde yapılacak.

Isparta Maden ve Mermer Ocağı projesinin ÇED toplantısı 21 Nisan'da!

Isparta İli, Sütçüler İlçesi'nde yapılması planlanan Maden ve Mermer Ocağı projesinin ÇED toplantısı 21 Nisan günü saat 11:00'da gerçekleşecek...

Hasbeş Yapı İnşaat Mermer Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasbeş Yapı İnşaat Mermer Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yasin Şentürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Kartal, Yunus Mahallesi, Yunus Caddesi'nde kuruldu.

Finike'de mermer ocağı izni iptal edildi!

Antalya'nın Finike ilçesinde sedir ve kızılçam ormanlarıyla kaplı Kızılcık Yaylası'ndaki bir mermer ocağına valilikçe verilen 'ÇED Gerekli Değildir' raporu ve maden arama izin belgesi, mahkemece iptal edildi.

Antalya Finike Mermer Ocağı için ÇED gerekli mi?

Antalya'nın Finike İlçesi'nde sedir ve kızılçam ormanlarıyla kaplı Kızılcık Yaylası'ndaki bir mermer ocağına valilikçe verilen 'ÇED Gerekli Değildir' raporu ve maden arama izin belgesi, mahkemece iptal edildi.

Art maden üst düzeyde memnuniyet sağlıyor!

Binaların yapımında tercih edilen granit, mermer ve suni taşların dış cephe mekanik montajını ve iç mekan döşeme işleri yapan Art maden, tüm safhalarda hassasiyetle çalışarak işverenlerine üst düzeyde memnuniyet sağlıyor.

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat iletişim Haberi

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat iletişim

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Koçak tarafından kuruldu.

Üçbey Maden Mermer Dekorasyon İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü mermer, inşaat işleri ve/veya malzemeleri almak, satmak, işleme, uygulama, her türlü ticaretini yapmak. 2. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 3. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı...