16 / 05 / 2024

Üçer Camii açılış

Üçer Camii açılış

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Mudanya Göynüklü Mahallesi’nde yaptırılan 2 yıl önce inşaat çalışmalarına başlanan Üçer Camii’nde çalışmalar bitti ve açılış gerçekleştirdi.

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den ağızları açık bırakan dolar yorumu! Doları önce serbest bırakıyor sonra...

Dolar/TL kuru bugün 23 TL il rekor kırdı. Dolardaki güçlü yükseliş devam ederken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den ağızları açık bırakan dolar yorumu geldi. Doları önce serbest bırakıyor sonra...

Hemen Bakın! Eğer aylık bu kadar para kazanmıyorsanız açlık sınırının altındasınız!

Türkiye’de sürekli artan enflasyonun getirdiği alım gücündeki düşüş her geçen gün artarken, açlık ve yoksulluk sınırları da daha hızlı güncellenmeye başladı. Peki ayda ne kadar para kazanmazsanız açlık sınırının altında yaşıyor ya da yoksulsunuz?

Ford Tourneo Courıer 28 Eylül 2022 fiyat listesi

İsterseniz çok amaçlı koltuk sistemi, isterseniz de sizi rahatça işinizden sosyalleşmeye taşıyacak bir araç arıyorsanız, Ford Tourneo Courıer sürüş deneyiminizi tam anlamıyla bir üst seviyeye çıkaracak. İşte Ford Tourneo Courıer 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Dolar yıl sonunda bu rakamı görecek! Dolar tahminleri bir bir çıkan Selçuk Geçer şimdi açıkladı! Hemen bu rakama bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların yıl sonunda göreceği rakamı şimdi açıkladı. Dolarla ilgili tahminleri bir bir çıkan Selçuk Geçer'in açıklaması dudak uçuklattı. Peki dolar kaç lira olacak? İşte Selçuk Geçer'in o açıklaması...

Taksim Cami bugün açılıyor!

Merakla beklenen Taksim Camii bugün cuma namazının ardından ibadete açılıyor...

Taksim Camii yarın ibadete açılıyor!

2017'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan Taksim Cami yarın ibadete açılıyor.

Taksim Camii 27 Mayıs'ta açılıyor!

17 Şubat'ta temeli atılan Taksim Cami 27 Mayıs'ta ibadete açılıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. 

KastaMall 23 Nisan'da açılıyor!

Aras GRUP Kasproje Yatırım A.Ş.'nin yatırımını yaptığı, Batı Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip KastaMall, 23 Nisan'da açılıyor. KastaMall’ın bünyesinde bulunan AVM, Rezidans ve Dedeman Otel bölgeye ayrı bir değer katacak...

Taksim Camii açılışa hazır!

Ramazan ayında ibadete açılması planlanan Taksim Camii'ndeki son durum havadan görüntülendi. İçinin boyanması da tamamlanan caminin çevresindeki peyzaj çalışmaları sürüyor.

Aksaray Bilim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu tarafından Gençlik ve Bilim Merkezi incelendi. Aksaray Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Aksaray Gençlik ve Bilim Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Sümela Manastırı ve Trabzon Ayasofya Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sümela Manastırı 2. Etap Açılış Töreni ve Trabzon Ayasofya Camii Restorasyon Sonrası Açılış Töreni'ne video konferansla katıldı.

Trabzon'daki Ayasofya Camisi salı günü açılıyor!  

Ayasofya Camii’nin ibadete açılmasından sonra Trabzon’da, 7 yıl önce müzeden camiye dönüştürülerek restorasyonuna başlanan Ayasofya-i Sağir Cami-i Şerifi de salı günü açılıyor. Trabzon’daki Ayasofya, 1964’te camiden müzeye çevrilmişti.

Perakende markaları tedbirli açılışa hazırlanıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsü salgını çerçevesinde mağazalarını kapatan markalar tedbirli açılışa hazırlanıyor.

Üçer Camii açılış Haberi

Üçer Camii açılış

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 2 yıl önce inşaat çalışmalarını gördükleri caminin ibadete açılmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyleyerek, “Güzel bir eser, Göynüklü’ye kazandırıldı. Bu dünyada eser bırakmak herkese nasip olmuyor. Göynüklü’de 3. olan camii Üçer ailesinin katkılarıyla bölgeye kazandırıldı” dedi.

Bursa’nın hızla geliştiğini anlatan Başkan Altepe, “Bursa’da her gün yeni eserlerin açılışlarını yapıyoruz, kentimiz de hızlı bir şekilde kabuk değiştiriyor. Bu hizmetleri yaparken hayırsever işadamlarının da desteğini almak sevindiriyor. Bursa bu konuda da öncü” diye konuştu.

Başkan Altepe, Bursa’nın tarih başkenti unvanını koruduğuna dikkati çekerek, kentin tüm coğrafyalara da sahip çıktığını vurguladı. Hayırsever iş adamlarıyla birlikte sadece Balkanlarda restore edilen camii sayısının 45’i geçtiğini ifade eden Başkan Altepe, “Değişik ülkelerde de 10’un üzerinde şantiyemiz var. Bu Bursa’nın güzelliğini göstergesidir. Gerçekten şanslı...