03 / 05 / 2024

üçgen kule inşaatı

üçgen kule inşaatı

Fransa'nın başkenti Paris turizm cazibelerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. 2008'de planları açıklanan 180 metre uzunluğundaki 'Üçgen Kule'nin (Tour Triangle) inşaatına belediye meclisinden onay çıktı.

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Altintaş tarafından kuruldu.

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Birol Şengül tarafından kuruldu.

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gökhan Özdemir ve Hakan Özdemir ortaklığında kuruldu.

Genç Babacanlar İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Babacanlar İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Kaan Babacan tarafından kuruldu.

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Genç Mekanik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Mekanik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Genç tarafından kuruldu.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Barzan Arslan tarafından kuruldu.

 Kapıkule Sınır Kapısı inşaatı devam ediyor!

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Kapıkule Sınır Kapısı sahasında başlatılan inşaat çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanması hedeflediklerini dile getirdi...

Teknik Kule İnşaat Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Kule İnşaat Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Baysal tarafından kuruldu.

Maaşlarının ödenmesini isteyen inşaat işçileri, vinçte eylem yaptı!

İzmir'de bir inşaat firmasından birkaç aydır maaşlarını alamadığını iddia eden 17 inşaat işçisi, kule vince çıkarak eylem yaptı...

İnşaat sektörünün 40 yaş altı en güçlü 8 CEO'su!

Ekonomist Dergisi, Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü 40 CEO'sunu açıkladı. Listede inşaat sektörünün genç ve güçlü patronları da yer aldı...

üçgen kule inşaatı Haberi

üçgen kule inşaatı

Fransa'nın başkenti Paris turizm cazibelerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. 2008'de planları açıklanan 180 metre uzunluğundaki 'Üçgen Kule'nin (Tour Triangle) inşaatına belediye meclisinden onay çıktı.


Alçak şehir planlamasıyla ünlü kente 40 senedir gökdelen yapılmıyordu. Paris sakinleri kente dikilmesi planlanan piramit şeklindeki yapıya karşı çıkmış, bu sebeple de tartışma konusu olan gökdelen uzun zamandır inşaat iznini alamamıştı.


120 odalı 4 yıldızlı bir otelin de içinde bulunacağı gökdelende, çalışma ofisleri ve restoranlar yer alacak. Fransız Le Monde gazetesine göre, inşasının 550 milyon dolara mal olması beklenen Üçgen Kule, 5 bin kişiye iş imkanı sağlayacak. Söz konusu gökdelen, Paris'in simgesi haline gelmiş 300 metre uzunluğundaki Eyfel Kulesi'nin boyunu aşamayacak.


Yeni...