16 / 05 / 2024

UCK Grup santral

UCK Grup santral

Türk Enerji şirketi UCK Grup ile Çinli ortağının, Ege ve Marmara bölgelerinde toplam 116 megavatlık güneş enerjisi yatırımı gerçekleştirilecek.

UCK Grup Ege ve Marmara'ya güneş enerji santrali kuracak!

Türk Enerji şirketi UCK Grup ile Çinli ortağının, Ege ve Marmara bölgelerinde toplam 116 megavatlık güneş enerjisi yatırımı gerçekleştirilecek.

Capital Grup 5 santral kuracak!

Capital Grup, Balkanlarda 370 milyon Euro’luk yenilenebilir enerji yatırımı yapmayı planlıyor. Şirket, 3.5 yıl içinde tamamlamayı planladığı yatırımlarından üreteceği 180 milyon kilovat saatlik elektriğin yarısını Türkiye’ye satacak.

Bartın'da yapılması planlanan termik santral için eylem yapıldı!

Bartın’ın Amasra ilçesinde kurulması planlanan termik santral için ağaç kesildiğini öne süren grup, eylem yaptı. Bartın Platformu öncülüğünde Saraydüzü köyünde sağanağa aldırış etmeden toplanan, pankart ve dövizler taşıyan grup, bir süre slogan attı.

Erkanlı Grup ve Alman Sunfarming 10 MW'lık güneş enerjisi santrali kuracak!

Erkanlı Grup ve Alman Sunfarming 10 MW'lık güneş enerjisi santralı kuracak. Sunfarming Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balkan, bu yatırımın 2 MW'lık bölümüne iki ay içinde başlanacağını ve eylülde hizmete alınmasının planlandığını söyledi.

Sinop'ta Nükleer Santral mitingi düzenlendi!

Bazı illerden otobüslerle kente gelen vatandaşlar, Sakarya Caddesi'nde bir araya geldi. Ellerindeki döviz ve pankartlarla yürüyüşe geçen grup, Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen "Nükleer Santral İstemiyoruz Mitingi"ne katıldı.

Zonguldak'ta termik santral eylemi!

Çatalağzı beldesinde termik santral inşa eden firma tarafından Muslu'ya da yapılması planlanan santrale tepki için beldenin girişinde toplanan 500 kişilik grup, ellerindeki dövizlerle inşaatın planlandığı Kuzyaka Mahallesi'ne kadar slogan atarak yürüdü.

Soyak da Ağaoğlu gibi santral satmak istiyor!

Ağaoğlu Grubu’nun bir grup enerji santralını Doğan’a satmasından sonra bir haber de Soyak Holding’den geldi

Zhejiang Enerji Grup, Ege'de termik santral kuracak!

Çin, Türkiye'deki en büyük doğrudan yatırımını Ege'de yapacak. Çin'in Zhejeing eyaletinin devlet şirketi Zhejiang Enerji Grup, Polat Madencilik ile birlikte Soma'da kömür ocağı işletmesi ve termik santral için 1 milyar doların üzerinde yatırım yapacak

Anel Enerji, ilk güneş enerjisi santralını KKTC'de açacak!

Enerji, telekomünikasyon, proje taahhüt, elektronik gibi birçok sektördeki yatırımlarıyla dikkat çeken Anel Grup bünyesindeki Anel Enerji, ilk güneş enerjisi santralını mayıs ayı sonunda KKTCde açmaya hazırlanıyor

Selimoğlu Grup'un Main Towers Residence projesi için ön talep toplanıyor!

Maslak'ta mekanik bir görüntü yerine İstanbul'un ruhunu paylaşma niyetiyle inşa edilecek olan Selimoğlu Grup'un Main Towers Residence projesi için ön talep toplanıyor...

Alemdar İnşaat Beton Santral Operatörü arıyor!

Bu hafta Alemdar İnşaat eleman aramaktadır. Alemdar   İnşaat yol bakım şantiyelerinde çalışacak,   Muhasebeci, Ekskavatör Operatörü, Silindir Operatörü ve  Beton Santral Operatörü eleman aramaktadır        

AA Grup İnşaat Şirketi'nin sıra cetveli yayınlandı!

Kadıköy İflas Dairesi Müdürlüğü; AA Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin sıra cetvelini yayınladı...

ETS Grup, Belekte lüks golf oteli açacak!

ETS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, “Belek’te yeni bir markayla lüks golf oteli açacağız. Yeni otel yatırımlarımız artık bu markayla olacak. Bu yıl 1000 kişiyi işe alacağız” dedi

UCK Grup santral Haberi

UCK Grup santral

Türk Enerji şirketi UCK Grup ile Çinli ortağının, Ege ve Marmara bölgelerinde toplam 116 megavatlık Güneş enerjisi yatırımı gerçekleştireceği bildirildi.


Şirketten yapılan açıklamaya göre, 116 megavatlık lisanssız güneş enerjisi projesi, 10 yıl boyunca kilovatsaat başına 13,4 dolar/cent alım garantisi kapsamında olacak.


Çinli şirketin yüksek verimli güneş modülü ve teknik ekipmanları temin edeceği projede, Türk şirket ise proje geliştirme süreci ve santrallerin yapımını...