02 / 05 / 2024

üçkuyular garajı ne olacak

üçkuyular garajı ne olacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yaz kent ormanına taşınan Üçkuyular Semt Garajı için kararını verdi. Büyükşehir, İstinye Park AVM yanındaki arazisini otopark yapacak.

Doğu Garajı projesinde son durum ne?

'100 günlük icraat' basın toplantısında yer alan Doğu Garajı projesinin 3 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Denizli Kamyon ve Tır Garajı hizmete giriyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesinin kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak için tamamladığı kamyon ve tır garajı hizmete giriyor.

Denizli Tır Garajı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile hayata geçirdiği kamyon ve tır garajının inşaatını tamamladı.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı'na otopark projesi 3. kez ihalede!

İzmir Büyükşehir, Üçkuyular Semt Garajı yerine inşa edilecek otopark projesi için üçüncü kez ihale yapılacak. Proje, diğer ihalelerde belirlenen fiyatlandırmayla satışa çıkacak.

Muğla Menteşe'deki Eski Garaj alanı Meydan oluyor!

2014 yerel seçimleri öncesinde lüks konutlar ve ticari alan olarak palanlanan ardından açılan davalar sonrasında inşaat başlamadan durdurulan ve o tarihten bu güne kadar atıl vazitte bekleyen Eski Garaj alanı Meydan oluyor.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı otopark oluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yaz kent ormanına taşınan Üçkuyular Semt Garajı için kararını verdi. Büyükşehir, İstinye Park AVM yanındaki arazisini otopark yapacak.

Antalya Doğu Garajı Projesi referandumla kabul edildi!

"Güneş Doğudan Yükseliyor" sloganı ile hayata geçirilen Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi için gidilen sandıktan yüzde 93,21 "Evet" oyu çıktı.

İzmir Üçkuyular Pazaryeri Temmuz'da açılacak!

Üçkuyular Pazaryeri'nin Balçova viyadüklerinin altına taşınmasına günler kaldı. Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Pazaryeri'ndeki çalışmaların 10 güne kadar tamamlanacağını belirtti.

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı'nda çalışmalar ne durumda?

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezini turistik cazibe merkezi haline getirecek Doğu Garajı Nekropol Alanı projesinde, tarihi mezarlık alanını dış etkenlerden koruyacak üst yapının taşıyıcı ayakların montesine başlandı.

Kepez Akdeniz Sanayi Sitesi'ne kamyon garajı müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi üyelerinin beklediği kamyon garajı yapımı için gerekli adımların tamamlanmak üzere olduğunu müjdeledi.

Üçkuyular Marina Kavşağı yeraltına alınıyor!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki alt geçidi inşaatını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Üçkuyular Marina kavşağındaki sıkışıklığın önüne geçecek ve Çeşme Otoyolu ile kesintisiz ulaşım sağlayacak karayolu alt geçidi için düğmeye bastı.

İzmir Uçkuyular-Konak projesinde son karar ne?

Büyükşehir Belediyesi, Konak tramvayı projesinde Üçkuyular-Konak arası güzergahında ilk projeye geri dönecek. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndan Mithatpaşa Caddesi’ne alınan güzergahın yeniden Sahil Bulvarı’na alınması için proje hazırlıkları tamamlandı

Antalya'daki Doğu Garajı Projesi'ne canlılık geliyor!

3 bin yıllık tarihin ortaya çıktığı Doğu Garajı Projesi'nin mezarlık alanını kapsayan bölümünde tamamen insan gücü kullanılıyor.

üçkuyular garajı ne olacak Haberi

üçkuyular garajı ne olacak


İzmir Büyükşehir Belediyesi, eski Üçkuyular semt garajını otopark yapma kararı aldı. Balçova Üçkuyular’da Doğuş Gayrimenkul ile Orta Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Üçkuyular Pazaryeri üzerinde yapılması planlanan 250 milyon dolarlık İstinye Park AVM ve Otel Projesi’nin yanında yer alan Üçkuyular eski Semt Garajı, otopark oluyor.

Kent gündeminde uzun süreli tartışmalara neden olan AVM nedeniyle İzmir’den Çeşme, Urla, Karaburun gibi turistik yerlere ulaşımı sağlayan Üçkuyular Semt Garajının yeri, geçtiğimiz Temmuz ayında İnciraltı Kent Ormanı otoparkına taşınmıştı.

OTOPARK DÜZENLEMESİ 

Garajın taşınmasının ardından boş olarak duran garaj için İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden karar çıktı. Büyükşehir encümen kararıyla 1/1000 ölçekli uygulama imar planında oto terminal+otopark alanı olan toplamda 16 bin 500 metrekarelik yer revize edilerek otopark yapılacak.

Otopark binası ve düzenlemesi için Büyükşehir ilerleyen süreçte kapalı teklif usulü ile...