02 / 05 / 2024

üçkuyular semt garajı otopark mı olacak

üçkuyular semt garajı otopark mı olacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yaz kent ormanına taşınan Üçkuyular Semt Garajı için kararını verdi. Büyükşehir, İstinye Park AVM yanındaki arazisini otopark yapacak.

İzmir Selçuk Semt Garajı'nın ihalesi 16 Ağustos’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuk’ta hayata geçirilecek özel tasarımlı semt garajı için 16 Ağustos’ta ihaleye çıkılıyor.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı'na otopark projesi 3. kez ihalede!

İzmir Büyükşehir, Üçkuyular Semt Garajı yerine inşa edilecek otopark projesi için üçüncü kez ihale yapılacak. Proje, diğer ihalelerde belirlenen fiyatlandırmayla satışa çıkacak.

İzmir Selçuk'a VİP otogar!

Turizm cenneti Selçuk’a VIP otogar İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'a hizmet verecek semt garajının proje çalışmalarını tamamladı. Efes, Meryem Ana ve Şirince gibi değerli kültür varlıklarını barındıran “turizm cenneti” bu ilçe, artık modern bir semt garajına kavuşuyor.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı otopark oluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yaz kent ormanına taşınan Üçkuyular Semt Garajı için kararını verdi. Büyükşehir, İstinye Park AVM yanındaki arazisini otopark yapacak.

İzmir Mersinli Semt Merkezi inşası devam ediyor!

İnşaat çalışmaları süren Mersinli Semt Merkezi binasını gezen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, amaçlarının ilçedeki her semtte bir semt merkezi açmak olduğunu söyledi..

Kemerburgaz Semt Polikliniği'nin inşaatı tamamlandı!

EYÜP Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Kemerburgaz Semt Polikliniği açılış için gün sayıyor. "Acil Müdahale Odası" ise 7 gün 24 saat Eyüplü vatandaşların hizmetinde olacak..

Türkiye'nin ilk kaya gazı kuyuları açıldı!

Türkiye'nin ilk kaya gazı kuyuları Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'ne bağlı Sarıbuğday ve Bağdere köylerinde açıldı. Çevreciler, suya konulan kimyasal maddelerin çevreye büyük zarar verdiğini öne sürüyor.

Kemerburgaz Semt Polikliniği hizmete giriyor!

Kemerburgazlılara, Acil Müdahale Odası’ndan poliklinik hizmetlerine kadar her yaştan vatandaşın sağlık sorunları için birçok alanda hizmet verecek olan semt polikliniği, semtteki önemli bir açığı kapatmış olacak.

Alanya Mahmutlar Hizmet Binası semt polikliniği olacak!

Alanya Belediye Meclisi, Mahmutlar Hizmet Binası’nın birinci katının 10 yıllığına “Alanya Devlet Hastanesi Mahmutlar Semt Polikliniği” olarak kullanılması için onay verdi. Başkan Yücel, “Sağlık her şeyden önemlidir.” dedi.

Bergama Devlet Hastanesi Kınık Semt Polikliği yapım işi ihaleye çıkıyor!

Bergama Devlet Hastanesi Kınık Semt Polikliği tadilat işi 26 Şubat 2015 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkıyor. Söz konusu iş 45 günde tamamlanacak.

Karataş Üçkuyular arasında yapılacak 5 iskele Temmuz'da tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 13 Kasım 2014'de ihaleye çıkardığı ve Karataş'la Üçkuyular arası için projelendirilen 5 ahşap iskelenin yapımına başlandı. İskelelerin Temmuz ayında tamamlanması hedefleniyor.

Üçkuyular-Narlıdere ve Üçyol-Buca metro hatlarına ne zaman başlanacak?

Ulaştırma Bakanlığı karara göre İstanbul, Ankara ve Antalya’da metro projelerini üstlenirken Üçkuyular - Narlıdere ve Üçyol - Buca Metro hatlarını yatırım programına dahil etmedi...

Basmane Semt Merkezi ne olacak?

Konak Belediyesi, 10 yıldır Basmane Semt Merkezi adı altında hizmet verdiği, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na ait iki katlı tarihi binayı kamulaştırmak istedi. Binanın boşaltılması istenince, Konak Belediyesi hizmetin sürdürülmesi için dava aç

üçkuyular semt garajı otopark mı olacak Haberi

üçkuyular semt garajı otopark mı olacak


İzmir Büyükşehir Belediyesi, eski Üçkuyular semt garajını otopark yapma kararı aldı. Balçova Üçkuyular’da Doğuş Gayrimenkul ile Orta Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Üçkuyular Pazaryeri üzerinde yapılması planlanan 250 milyon dolarlık İstinye Park AVM ve Otel Projesi’nin yanında yer alan Üçkuyular eski Semt Garajı, otopark oluyor.

Kent gündeminde uzun süreli tartışmalara neden olan AVM nedeniyle İzmir’den Çeşme, Urla, Karaburun gibi turistik yerlere ulaşımı sağlayan Üçkuyular Semt Garajının yeri, geçtiğimiz Temmuz ayında İnciraltı Kent Ormanı otoparkına taşınmıştı.

OTOPARK DÜZENLEMESİ 

Garajın taşınmasının ardından boş olarak duran garaj için İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden karar çıktı. Büyükşehir encümen kararıyla 1/1000 ölçekli uygulama imar planında oto terminal+otopark alanı olan toplamda 16 bin 500 metrekarelik yer revize edilerek otopark yapılacak.

Otopark binası ve düzenlemesi için Büyükşehir ilerleyen süreçte kapalı teklif usulü ile...