18 / 05 / 2024

Üçler Market mağazaları

Üçler Market mağazaları

Üçler Market'in sahipleri Cemal ve Kemal Parlar kardeşlerin yolları ayrıldı. Kemal Parlar'a sadece Çağlayan'daki market kalmış. Cemal Parlar ise altı mağaza ve Üçler markası ile devam edecek.

Üçler Market'te yollar ayrıldı!

Üçler Market'in sahipleri Cemal ve Kemal Parlar kardeşlerin yolları ayrıldı. Kemal Parlar'a sadece Çağlayan'daki market kalmış. Cemal Parlar ise altı mağaza ve Üçler markası ile devam edecek.

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

Sinan Öncel: AVM mağazalarında 3 ay kirasız dönem olmalı!

Yaklaşık 2 aydır koronavirüs salgını önlemleri kapsamında kapalı olan AVM'lerin açılması gündemde. Markalar, kira ötelemesi isterken, AVM yatırımcıları borçlara faizsiz erteleme talep ediyor. Peki AVM'ler açılınca mağazaların kira durumları ne olacak? İşte sektör temsilcilerinin görüşleri...

AVM'deki mağazaların kiraları devlet tarafından ödensin!

AVM'lerin Mayıs'ta açılacağı duyuruldu. Peki AVM'ler nasıl açılacak? AVM'lerdeki mağazaların sahipleri “Açılsın ama bir süre kira ödemeyelim. Çok zor durumdayız” diyorlar...

Cadde mağazaları yılbaşında yeniden canlanacak!

“Kiralar yüksek, mağazalar boşalıyor” söylemleri arttı ama Türk ekonomisi küçülmeye değil, büyümeye odaklanmış bir ekonomidir. Bu yüzden geçiş dönemi atlatıldığında işler de açılır.

Tekzen Ankara ve Van'da yeni mağazalar açacak!

Türkiye'nin en yaygın ulusal yapı market zinciri Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümeye devam ediyor. TEKZEN, Ankara ve Van mağazaları ile mağaza sayısını 106'ya çıkarıyor.

AVM Yasası ve Büyük Mağazalar Sicili!

AVM Yasası 2014 teklifinde yer alan Büyük Mağazalar Sicili nedir? AVM'ler Büyük Mağazalar Sicili ile mi takip edilecek? Büyük Mağazalar Sicili, AVM'ler için ne anlam ifade edecek? Büyük Mağazalar Sicili nerede oluşturulacak?

Bizim Toptan Satış Mağazaları 196 Şok Market şubesini aldı!

Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş., 196 Şok Market şubesini aldı.

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Üçler Market mağazaları Haberi

Üçler Market mağazaları

Yerel marketler Türkiye'de oldukça güçlü. Bulundukları mahalle ve kentlerde ulusal zincirlerle ciddi rekabet içindeler. Birçok yerde öne bile çıkan örnekler var. Para'da yer alan habere göre; Üçler Market de İstanbul'un en eski market zincirlerinden biri. 1974 yılından bu yana İstanbul'da süper marketçilik yapan firma, Cemal ve Kemal Parlar kardeşler tarafından yönetiliyordu. Bir süre önce kulis sayfalarımızda Üçler Market ile ilgili bir kulis haberi yazmiştik. Firma, Anadolu Yakası'ndaki şubelerini Happy Center'e devretmişti. Üçler Market'in patronlarının buradan gelen parayı online tarafa aktarıp e-ticarette güçlü olacakları konuşuluyordu. Ancak başka bir gelişme yaşanmış. Cemal ve Kemal Parlar kardeşlerin yolları ayrılmış. Kemal Parlar'a sadece Çağlayan'daki market kalmış. Cemal Parlar ise altı mağaza ve Üçler markası ile devam edecekmiş. Kurumsallaşamayan yerel zincirlerin en büyük sorunu...