18 / 05 / 2024

uçmakdere restore çalışmaları

uçmakdere restore çalışmaları

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirfdağ Büyükşehir Belediyesi, Uçmakdere'deki 52 yapıyı restore edecek.

Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas'ta restorasyon çalışmaları başlıyor!

Anadolu'nun yanı sıra farklı coğrafyaları da eserleriyle nakış nakış işleyen Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas Mahallesi'nde sokak sağlıklaştırması ve restorasyon çalışmaları başlıyor.

Tekirdağ Uçmakdere'deki 52 yapı restore edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirfdağ Büyükşehir Belediyesi, Uçmakdere'deki 52 yapıyı restore edecek.

Kıbrıs'ın imar planı çalışmaları havaya uçtu!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi bölgeleri için başlatılan imar planı çalışmalarının havaya uçtuğunu söyledi.

Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Kent ekonomisine yeni bir soluk getirmesi beklenen Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi’nde ilk çalışmalar başladı. Proje, Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi ortaklığında hayata geçirilecek.

Tekirdağ Uçmakdere’deki 52 tescilli ev yenilenecek!

Tekirdağ Belediyesi tarafından Uçmakdere’de restorasyon çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında 52 tescilli ev yenilenip sahiplerine teslim edilecek.

Mithatpaşa’ya değer katacak projede çalışmalar sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi üzerinde oluşturduğu, meydan projesinde çalışmalarına hızla devam ediyor.

Doğu ve Güneydoğu'daki imar çalışmalarına ağırlık verildi!

Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, hükümetin Güneydoğu'daki imar ve ihya çalışmalarına ağırlık verdiğini belirtti.

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Uşak-Denizli karayolu çalışmaları mecliste konu oldu!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım Uşak-Denizli karayolu çalışmalarına ve bu kapsamda kamulaştırılan arazilerin hak sahiplerine ödeme yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Doğuş Caddesi'ndeki çalışmalar bayrama tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’daki ulaşımı rahatlatmak için Doğuş Caddesi’nde sürdürdüğü yol genişletme çalışmalarıyla 4 şerit olan yolu yer yer 8 şeride çıkararak 31 Ağustos’ta kullanıma açacak. Doğuş Caddesi yeniden doğacak.

İzmir Doğuş Caddesi'nde çalışmalar ne durumda?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’daki ulaşımı rahatlatmak için Doğuş Caddesi’nde sürdürdüğü yol genişletme çalışmalarıyla 4 şerit olan yolu yer yer 8 şeride çıkararak 31 Ağustos’ta kullanıma açacak. Doğuş Caddesi yeniden doğacak.

Güneydoğu Anadolu'da yeniden şehirleşme çalışmaları başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yeniden şehirleşme çalışmaları içerisine girdiklerini vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlk etapta Toplu Konut İdaresi olarak konut inşasına başladık, bu adımları atıyoruz. " dedi.

uçmakdere restore çalışmaları Haberi

uçmakdere restore çalışmaları

Tarihi ve doğal zenginlikleri ile Tekirdağ'ın en güzel köşelerinden biri olan Uçmakdere, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Miras Atölyesi II projesi ile baştan aşağı yenileniyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ile beraber Uçmakdere'de süren Miras Atölyesi II projesi çalışmalarını yerinde denetleyen ve restorasyon çalışmalarının gidişatı ile ilgili İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşat Ergin'den bazı bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konuyla ilgili olarak, "Tarihi mirasımızı korumak ve gelecek nesillere aktarmak konusunda kendimizi sorumlu hissediyoruz. Ebedi Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, `Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez' sözü doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Uçmakdere, turizm cenneti olabilecek bir potansiyele sahip. Bu sorumluluk çerçevesinde ortaya koyduğumuz Miras Atölyesi II projemiz ile birlikte Uçmakdere kabuk değiştiriyor, çehresi...