23 / 07 / 2024

Üçortak İnşaat kimin 

Üçortak İnşaat kimin 

Üçortak İnşaat Turizm Limited Şirketi Bekir Polat, İsmet Erkan ve Şükrü Çakır ortaklığında 12 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte tanıtım filmiyle dikkat çeken Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları...

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Pasifik İnşaat Ortaköy projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Doğu Karadeniz Ortak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Karadeniz Ortak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlker Türkmen ve Mehmet Pilatin ortaklığında kuruldu.

Ortak Yenilenebilir Enerji Sistemleri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ortak Yenilenebilir Enerji Sistemleri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Aksoy tarafından kuruldu.

ABD, Afganistan ve Türkmenistan ortak inşaat projeleri hayata geçirecek!

ABD, Afganistan ve Türkmenistan arasındaki ticari, ekonomik ve ikili ilişkilerin de geliştirilmesi adına ortak çalışmaların başlatılacağı belirtilirken, bu konuda lojistik, inşaat ve enerji alanında kapsamlı projelerin hayata geçirileceği bildirildi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ateş Tures Ortak Girişim İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş Tures Ortak Girişim İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Muş Şeker Fabrikası, MBD İnşaat'ın oldu!

Muş Şeker Fabrikasının özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 230 milyon 200 bin lira ile MBD İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ-Öz Er-Ka İnşaat Turizm Elektrik Taahhüt Ticaret ve Sanayi AŞ Ortak Girişim Grubu verdi.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt’ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Baydak, Alaattin Çağlamaz, Kerim Torba, Tamer Eser ve Turgay Demirkaya ortaklığında kuruldu. 

Üçortak İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Üçortak İnşaat Turizm Limited Şirketi Bekir Polat, İsmet Erkan ve Şükrü Çakır ortaklığında 12 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Artaş ve Demir İnşaat'tan Hadımköy'e ortak proje geliyor!

İnşaat sektörünün iki firması Demir ve Artaş, ortak proje için çalışmalara başladı. Demir İnşaat, Artaş’ın Hadımköy arazisinde 250 milyon TL’lik proje inşa edecek.

Vadi Ortaköy İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Vadi Ortaköy İnşaat Anonim Şirketi, Ahmet Naim Bilginoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdulbaki Kent Yönetim Kurulu Başkan Yardımclığı'nda 7 milyon 250 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Zeytinburnu'nda kuruldu.

Üçortak İnşaat kimin  Haberi

Üçortak İnşaat kimin 

Üçortak İnşaat Turizm Limited Şirketi 12 bin TL sermaye ile bugün Bekir Polat, İsmet Erkan ve Şükrü Çakır ortaklığında kuruldu. 

Üçortak İnşaat Turizm Limited Şirketi iş konusu; a.-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları,beton,asfalt,karayolu,liman binaları,iş hanları,ticari yapılar,atölyeler,imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları hava meydanları,istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar,çarşı mağaza,pazar işyeri,otel,motel,villa,pansiyon,hastane cami,dispanser,sağlık merkezleri,ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,okul inşaatı,eğitim merkezleri,öğrenci yurtları,göletve iskele, turistik konaklama, uçuş pistleri, sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol, doğalgaz boru hatları, kanal içme suyu,su kanalları, drenaj...