20 / 05 / 2024

ücretsiz maske edevlet

ücretsiz maske edevlet

Eczanelerde ve marketlerde paralı satılan maskelere ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli bir açıklama yaptı.

Emlak Konut şantiyelerinde çalışan işçilere 150 bin maske dağıtıldı! 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, koronavirüs tedbirleri kapsamında, Emlak Konut şantiyelerinde çalışan işçilere 150 bin maske dağıtıldığını açıkladı...

Hürriyet Emlak'tan 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı!

Hürriyet Emlak, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçirmekte olan emlak sektörüne büyük destek paketini açıkladı. Kampanya kapsamında Hürriyet Emlak, hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerine 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

Muharrem Çakan'dan Essen Belediyesi'ne 10 bin maske!

Almanya'da emlak sektöründe çalışan Muharrem Çakan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için Essen Belediyesi'ne 10 bin maske hibe etti.

Ücretsiz izne çıkarılan vatandaşlara maaş desteği!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak yaptığı açıklamada, "Kısa çalışma ödeneğinden yararlanamayan veya ücretsiz izne çıkarılan vatandaşlarımıza 3 ay, aylık 1170 lira maaş desteği sağlanacak." diye konuştu.

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

Eczanelerde ve marketlerde maske satışı ücretsiz mi?

Eczanelerde ve marketlerde paralı satılan maskelere ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli bir açıklama yaptı.

GABORAS'tan ücretsiz online gayrimenkul okuryazarlığı kursu!

Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Genel Müdürü Kurtuluş Altun yaptığı açıklamada ücretsiz dijital gayrimenkul okuryazarlığı programını uygulamaya geçirdiklerini belirtti.

Gayrimenkul sektörü için ücretsiz online eğitim!

Korona virüs tedbirleri eğitimler dijital mecralara taşınıyor. Evde kalan milyonlarca vatandaş için harekete geçen Enrichers Learning, online eğitimlerini herkese ücretsiz sunuyor.

Hürriyet Emlak’tan 1 ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evine kapanmak zorunda kalan iş ortakları için elini taşın altına koydu. Hürriyet Emlak, tüm üyelerine 1 ay ücretsiz kullanım hakkı verdi.

Yöresel mimariye uygun konut inşa edene ücretsiz proje desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 59 şehirde tamamladığı Yöresel Mimariye Uygun Konut Projesi kapsamında konut inşa etmek isteyenlere ücretsiz proje desteği verecek.

Gayrimenkul sektörüne EPA’dan ücretsiz eğitim!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş. sektöre deneyimli ve kaliteli danışmanlar yetiştirmek amacı ile ücretsiz eğitim hizmetlerini sürdürüyor. EPA Ege Bölge Temsilcisi Dilek Katal, gayrimenkul sektöründe iyi eğitimli kişilerin bir araya gelmesini hedeflediklerini söyledi..

Bankalardan kira ve emlak geliri vergi ödemesine ücretsiz taksit!

Bankalar kira gelir ve emlak vergilerinin ilk taksitlerini ödemeye hazırlanan müşterilerine ücretsiz iki ya da üç taksit imkanı sunuyor. Mükellefler taksitin yanı sıra anlaşmalı markalarda indirim de kazanıyor...

RE/MAX Türkiye’den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, 9 Mart’ta Taksim’de gerçekleşecek...

ücretsiz maske edevlet Haberi

ücretsiz maske edevlet

Ücretsiz maskelerle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Eczanelerde ve marketlerde paralı satılan maskelere ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Peki Maske satışı yasaklandı mı, parayla maske satışı bitti mi ve Eczanelerde marketlerde maske satışı ücretsiz mi? İşte tüm merak edilenler...

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs tedbirleri sebebi ile vatandaşlara dağıtılacak ücretsiz maskelerle ilgili Bakanlıklar, ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm Türkiye'nin merakla beklediği açıklamaları yaptı. Büyük bir mutlulukla karşılanan açıklamaların detaylarına göre vatandaşlara her hafta 1 paket (toplam 5 adet) maske ücretsiz olarak dağıtılacak. Peki merakla araştırılan Ücretsiz maske nasıl alınır, başvuru nasıl yapılır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması

Pazar yerleri ve toplu mekanlarda maske takılmasını zorunlu hale getirdik. Pazar yerlerinde tahtalar arasındaki ayrılıklar konusunu hassasiyetle ele aldık. Valiliklerimiz bu süreci çok yakından takip edecekler. Valiliklerimiz e-devletten ücretsiz maske dağıtımına başladı....