01 / 05 / 2024

üçüncü havaalanı nerede

üçüncü havaalanı nerede

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, "Üçüncü havaalanı İstanbul'a ve Türkiyemiz'e değer katacaktır, bir an önce faaliyete geçmesini biz de arzu ediyoruz" dedi.

3. Havalimanı nerede?

İstanbul Grand Airport (İGA) Havalimanı İşletme A.Ş tarafından yapılan 3. Havalimanı projesi nerede yer alıyor? 150 milyon yolcunun hedeflendiği 3. Havalimanı projesine ulaşım nasıl olacak?

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

Yeni havalimanı 5 milyar Euro'nun üzerinde bedelle sigortalı!

Açılışı yapılan ve şimdilik adı İstanbul olan 3'üncü havaalanının ilk fazının işletme sigorta 4 sigorta şirketi tarafından 5 milyar Euro'nun üzerinde bedelle yapıldı. 

Pakyong Havaalanı dünyanın en güzel havaalanı olabilir mi?

Hindistan Başbakanı Narendra Modi tarafından Pazartesi günü açılan ülkenin 100'ncü havaalanı olma özelliğine sahip olan Pakyong Havaalanı kimilerine göre aynı zamanda dünyanın en güzel havaalanı...

Üçüncü Havaalanı emlak fiyatlarını hareketlendirdi!

İstanbul'un Karadeniz'e komşu Arnavutköy ilçesinde yapımına başlanılan Üçüncü Havaalanı projesi ile çevre illerdeki emlak piyasası canlandı. Bölgedeki satılık konutların metrekaresi 2 bin 500 liradan başlıyor.

Hollandalı şirket 3. Havaalanı projesinden çekildi!

3’üncü havaalanı inşaatında yer almak isteyen Hollandalı bir şirket, Kuzey Ormanları Savunması’nın görüşleri üzerine projeden çekilme kararı aldı...

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Londra Heathrow Havaalanı'na üçüncü pist kararı!

İngiltere hükümeti, uzun süren tartışmaların ardından başkent Londra'daki Heathrow Havaalanı'nın genişletilmesini kararlaştırdı.

Arnavutköy'de arsa fiyatları yüzde 50 arttı!

Üçüncü havaalanı, üçüncü köprü gibi büyük projelerin geçiş noktasında olan Arnavutköy’de son 1 yılda arsa fiyatları yüzde 50 artış gösterdi. Bölgenin yüksek getiri potansiyeli, şimdi yabancı yatırımcıların radarında.

Arnavutköy Üçüncü Havaalanı Proje Alanı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Üçüncü Havaalanı Proje Alanı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 111 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde kuruldu.

3. Havalimanı halkın malıdır!

Yeniçağ Gazetesi Köşe yazarı Esfender Korkmaz bugünkü köşe yazısında Üçüncü Havaalanı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o yazı...

Temel Kotil: 3. havalimanıyla İstanbul lider konuma gelecek!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, 3. havaalanının İstanbul'u lider konuma getireceğini söyleyerek, 'İstanbul'a yapılan üçüncü havaalanı dünya tarihini değiştirecek, dedi.

üçüncü havaalanı nerede Haberi

üçüncü havaalanı nerede

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, SunExpress'in yapacağı iş modeliyle ilgili Lufthansa'dan THY'ye henüz bir teklif ulaşmadığını belirterek, "Bu iş modelini şu anda Lufthansa modelliyor. THY'ye bu modeli yakın zamanda teklif edeceğini düşünüyorum. Yapacağımız değerlendirmeler neticesinde tavrımızı belirleyeceğiz" dedi.


İngiltere'de yapılan Uluslararası Farnborough Havacılık Fuarına katılan Topçu, AA muhabirinin sorularını yanıtladı. Havacılığın nabzının tutulduğu fuarda yeni uçaklar ve motorlar konusunda bilgi aldıklarını anlatan Topçu, bu çerçevede birçok şirketin yönetim kurulu başkanıyla görüştüğünü dile getirdi. 


THY'nin hizmet kalitesini artırma konusunda artık kendisiyle yarıştığını belirten Topçu, THY'nin son 4 yıldır Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi seçildiğini kaydetti. Bu başarıyı uzun yıllar sürdürmek istediklerini ifade eden Hamdi Topçu, "THY taklit eden bir havayolu değil, taklit edilen bir havayolu şirketi haline geldi"...