04 / 05 / 2024

Üçüncü Havalimanı jeneratör

Üçüncü Havalimanı jeneratör

Türkiye'nin yanı sıra Amerika ve Çin'de de üretim tesisleri olan ve dünya jeneratör liginde beşinci sırada yer alan Aksa Jeneratör Avrupa'dan marka satın almayı planlıyor.

İstanbul Havalimanı’nın 3’üncü pisti 18 Haziran'da açılacak!

İstanbul Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı’nda 3’üncü pistin hazır olduğunu, 18 Haziran tarihinde operasyonların başlayacağını söyledi.

İstanbul Havalimanı'nda 3'üncü pistin inşaatı tam gaz!

Dünyanın gözünün üstünde olduğu İstanbul Havalimanı, üçüncü pist yatırımı devam ediyor. Havalimanı 4 etapta tamamlanacak.

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

3. havalimanı yatırım iştahlarını kabartıyor!

İstanbul üçüncü havalimanı, çevre coğrafyasında yeni bir yatırım alanı oluşturdu. Yatırımcıların ilgisini çeken bu alanda hangi bilindik otel zincirlerinin yatırım yapacakları merak konusu...

Almanlar Üçüncü Havalimanı'nı kıskanıyor!

Almanlar, bize sattıkları araçlar ile geçtiğimiz üçüncü köprümüzü, bize sattıkları uçaklar ile ineceğimiz üçüncü havalimanını kıskanıyorlar...

İGA, 3. havalimanını açılışa yetiştirmeye çalışıyor!

Üçüncü Havalimanı yatırımının yüzde 90'ı tamamlanmış durumda. Şirket, inşaatı 29 Ekim'de yapılacak açılışa yetiştirmeye çalışıyor. İGA'nın CEO'su Kadri Samsunlu, "Havalimanımız hem yolcu hem de kargo hub'ı olacak" diye konuşuyor.

Üçüncü havalimanında son durum!

Türkiye’de havalimanı kulelerine mimari olarak gereken önem verilmedi. 3. havalimanı, bu konuda da ilke imza atıyor. İşte üçüncü havalimanında son durum...

3. Havalimanı için sermaye artırımı!

Üçüncü Havalimanı'nı inşa eden şirket İGA sermayesini 1.95 milyar TL artırdı. Firmaların fon ihtiyacını karşılamak için sermaye artırımına gidildiği açıklandı.

3’üncü Havalimanı’nda iş sağlığına sıkı denetim!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak 3'üncü Havalimanı çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. 

Üçüncü Havalimanı THY'yi yukarı taşıyacak!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul'da inşa edilen Üçüncü Havalimanı projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Aycı, "Üçüncü havalimanı hikayeyi tamamen değiştiriyor'' diye konuştu.

Skyland İstanbul’un jeneratör üreticisi FG Wilson oldu!

Türkiye’deki en büyük iki projeden biri olan Skyland İstanbul’un jeneratör üreticisi Avrupa’nın en büyük, dünyanın önde gelen jeneratör üreticisi FG Wilson oldu.

İnşaat yatırımları jeneratör sektörünü umutlandırıyor!

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Türkiye’de inşaat alanında planlanan yatırımlar, jeneratör sektörünü de umutlandırıyor. Türkiye’nin 2023 projelerinin, jeneratör sektörünün de önünü açacağını belirtti.

Alimar Jeneratör yeni fabrikasını Balıkesir OSB'de açtı!

Alimar Jeneratör'ün Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki modern fabrikasının açılışı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün katıldığı törenle yapıldı.

Üçüncü Havalimanı jeneratör Haberi

Üçüncü Havalimanı jeneratör

Türkiye'nin yanı sıra Amerika ve Çin'de de üretim tesisleri olan ve dünya jeneratör liginde beşinci sırada yer alan Aksa Jeneratör Avrupa'dan marka satın almayı planlıyor. Aksa Jeneratör CEO'su Alper Peker, italya ve İspanya'da marka satm almak üzere çalışmalar yürüttüklerini ifade ediyor. Peker, kısa vadede planladıkları bu satm akna ile dünya dördüncülüğüne çıkabileceklerini söylüyor. 

Kazancı Holding'in iştiraklerinden Aksa Jeneratör, Avrupa'dan marka satın alacak. Kısa vadede bu satın almayı neticelendirmek isteyen grup, İtalya ve İspanya'daki markalarla yakından ilgileniyor. Aksa Jeneratör CEO'su Alper Peker, satın alma yapmak üzere birkaç marka ile görüşme yaptıklarını fakat henüz anlaşmaya varamadıklarını söylüyor. Peker, özellikle Afrika pazarında güçlenmek istedikleri için Avrupa'dan yapacakları satın alma için arayışlarının devam ettiğini kaydediyor. 2025 yılına kadar 1 milyar dolar ciro hedefi doğrultusunda...