09 / 05 / 2024

üçüncü havalimanı sözleşmesi

üçüncü havalimanı sözleşmesi

İstanbul'a yapılacak 3. havalimanında sözleşmenin ön imzaları atıldı, bundan sonraki aşamada söz konusu sözleşme Bakan Yıldırım onayına sunulacak

Kira sözleşmelerinde ince ayrıntı! Yazılı kira sözleşmesi verilmediğinde kontrol ev sahibinde!

İstanbul gibi büyükşehirlerde bir konutun tahliye etmenin en pratik yolunun elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerini ev sahibinin uhdesinde tutarak kiracıya yazılı bir kira sözleşmesi vermemek olduğunu söyleyen Avukat Eyyup Akıncı kira sözleşmesindeki ince ayrıntıları açıkladı.

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi!

Avukat Taha Hüseyin Çebi müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi ile ilgili bir makale kaleme aldı.

Çarşamba Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Özel Çarşamba Eğitim Kurumları Yayıncılık Matbaacılık Ticaret Limited Şirketi arasında Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi...

Sinpaş GYO, Mülk Gayrimenkul ile kira sözleşmesi imzalayacak!

Sinpaş GYO, kiralık gayrimenkullerin üçüncü kişilere kiralanması kira bedellerinin tahsili ve sözleşme uygulaması için Mülk Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Ticaret A.Ş. ile "İşletme ve Kira Sözleşmesi" imzalayacak.

Olumlu miras sözleşmesi nasıl yapılır?

Olumlu miras sözleşmesinde mirasbırakan, miras sözleşmesiyle mirasını veya belirli malını sözleşme yaptığı kimseye ya da üçüncü bir kişiye bırakma yükümlülüğü altına girebiliyor. Peki, olumlu miras sözleşmesi nasıl yapılır?

Üçüncü havalimanının kredi sözleşmesi bugün imzalanacak!

İstanbul'a yapılacak 3. Havalimanı'nın kredi sözleşmesi bugün imzalanıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük kredisine Türk bankalar imza attı. 4.6 milyar euroluk paket 16 yıl vadeli.

Müteahhit gayrimenkul satış sözleşmesi noter masrafı!

Noterlik Kanunu’nun 60/3’ncü ve 89’ncu maddelerine göre müteahhit gayrimenkul satış sözleşmesinin noterde düzenlenmesi gerekiyor. İşte, müteahhit gayrimenkul satış sözleşmesi noter masrafı!

Miras taksim sözleşmesi örneği 2015!

Mirasbırakan, miras sözleşmesiyle mirasını veya belirli malını sözleşme yaptığı kimseye ya da üçüncü bir kişiye bırakma yükümlülüğü altına girebiliyor. İşte miras taksim sözleşmesi örneği 2015..

Miras sözleşmesi nerede yapılır?

Miras sözleşmesi, miras bırakan ile üçüncü kişi ile yaptığı ölüme bağlı tasarruf şeklindeki sözleşme olarak tanımlanıyor. Peki, miras sözleşmesi nerede yapılır? Miras sözleşmesi nasıl yapılır?

TAV Bodrum Havaalanı için imtiyaz sözleşmesi imzaladı!

TAV Havalimanları Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TAV Milas Bodrum Havalimanı Mevcut Dış Hatlar Terminali için imtiyaz sözleşmesi imzaladı.

Miras sözleşmesi nasıl yapılır?

Miras sözleşmesi, mirasbırakan ile üçüncü kişi ile yaptığı ölüme bağlı tasarruf şeklindeki sözleşme olarak tanımlanıyor. Peki miras sözleşmesi nasıl yapılır? Miras sözleşmeleri nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı...

üçüncü havalimanı sözleşmesi Haberi

üçüncü havalimanı sözleşmesi


     Karayolları Genel Müdürlüğünde düzenlenen imza töreninde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, Genel Müdür Yardımcısı Funda Ocak, Limak adına Nihat Özdemir, Kalyon İnşaat adına Cemal Kalyoncu, Kolin İnşaat adına Naci Koloğlu, Cengiz İnşaat adına Mehmet Cengiz, Mapa İnşaat adına Mehmet Nazif Günal sözleşmeyi imzaladı. 

     Bundan sonraki aşamada söz konusu sözleşme Bakan Yıldırım onayına sunulacak. Bakan Yıldırım'ın onayının ardından ihaleyi kazanan Limak, Cengiz, Kolin, Kalyon ve Mapa ortak Girişim Grubu, havalimanının yapımı için kuracağı şirketi ticari sicile kaydettirecek ve sonrasında şirketle uygulama sözleşmesi imzalanarak yer teslimi...