07 / 05 / 2024

Üçüncü İstanbul ön talep

Üçüncü İstanbul ön talep

Fuzul Grup, Seha Yapı ve Alzamil ortaklığı tarafından kurulan Asaf İş Adi Ortaklığı, Başakşehir'deki yeni projeleri 3. İstanbul'da geri sayım devam ediyor.

İkinci, üçüncü evini krediyle alacaklar dikkat: Konut kredileri istisnası tek konutla sınırlandırılıyor!

AK Parti tarafından, Meclis'e sunulan torba yasa ile ikinci ve üçüncü konutlarını alacakları ilgilendiren önemli bir düzenlemeye gidiliyor. İşte ayrıntılar...

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Kanal İstanbul manzaralı konut projesinin 3'üncü etabında son dakika! İhalesi 4'üncü defa iptal edildi! 

Arnavutköy’de hayata geçirilmesi planlanan Kanal İstanbul manzaralı konutlar için gerçekleştirilen ihalede iptal kararı geldi. 5 etap şeklinde inşa edilecek konut projesinin 621 konutluk 3’üncü etabının ihalesi, dördüncü defa iptal edildi. İşte ayrıntılar...

Volkswagen, bu ayki üçüncü zammını da yaptı; İşte güncellenen yeni Volkswagen fiyat listesi

Artan dolar kuru karşısında otomobil üreticileri araç fiyatlarına zam yapmaya devam ediyor. Bu kez zam haberi Volkswagen'den geldi. Ünlü marka Haziran ayı içerisinde üçüncü kez fiyatlarını güncelledi. İşte detaylar...

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Twitch’de yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar belli oldu! İşte detaylar!

Twitch'e 2023'te eklenecek özellikler belli oldu. Yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar geliyor. İşte haberin detayları…

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Avcılar'da Marmara Depremi'nin 22. yılında 1500'üncü bina yıkıldı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi nedeniyle hasar alan İstanbul Avcılar'da hasar gören 1500'üncü binanın yıkımı gerçekleşti.

Nusret, 24'üncü mağazasını Beverly Hills'te açacak!

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, 6 farklı ülkedeki 24'üncü restoranını açmak için kolları sıvadı. Beverly Hills'teki açılacak mağaza altın kaplama bifteğin fiyatı, 800 sterlin (9.390 TL) olarak belirlendi. 

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul'un 3'üncü gününde neler konuşuldu?

İnşaat sektöründeki trendlerin değerlendirildiği, en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergilendiği Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 3'üncü gününde Türkiye’de yapı sektörünün nabzını tuttu. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

PMS Metal, 50 milyon Euro'ya 4'üncü fabrikasını kuruyor!

Bursa'nın önemli sanayi grupları arasında yer alan PMS Metal Profil Alüminyum, dördüncü fabrikasını açıyor. Firma, TEKNOSAB'da 100 dönüm arazi üzerine 50 milyon Euro bedelle yapılacak yeni tesisiyle tam entegre üretim yapısına sahip olacak.

Küçükçekmece'de korku dolu anlar! 3'üncü katın balkonu çöktü!

Küçükçekmece'de 5 katlı binanın 3'üncü katındaki dairenin balkonu çöktü. Çökme anından 30 saniye önce kaldırımdan geçen kadın son anda kurtuldu.

Üçüncü İstanbul ön talep Haberi

Üçüncü İstanbul ön talep

Fuzul Grup, Seha Yapı ve Alzamil ortaklığı tarafından kurulan Asaf İş Adi Ortaklığı, Başakşehir'deki yeni projeleri 3. İstanbul'da geri sayım devam ediyor. 


Önümüzdeki günlerde lanse edilecek 3 etaplı projeye 20 gün içinde 9 bin 500 ön talep geldi.2+1,3+1, 4+1 ve 5+1 tipi konut seçeneklerinin yer aldığı projenin ilk etabında 400'ün üzerinde konut ve 26 adet dükkân yer alıyor.2019'un ikinci çeyreğinde ilk teslimlerin başlayacağı Başakşehir 3. İstanbul projesi Başakşehir Belediyesi güvencesiyle inşa edilecek Projenin sosyal donatıları arasında kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonları, kafeler, restoranlar, spor sahaları, yürüyüş alanları yer alacak. İlk dairelerin cazip seçeneklerle sunulacağı projede metrekare başlangıç fiyatının kısa süre için 4 bin lira seviyesinde olması...