24 / 07 / 2024

ucuz bali turları

ucuz bali turları

Endonezya’nın başkenti Jakarta’ya Türk Hava Yolları’nın (THY) 2015 Mayıs’ında başlatacağı direkt seferler, turizm sektöründe heyecan yarattı. Fiyatlarının da daha ekonomik hale gelmesiyle Bali turlarında patlama bekleniyor.

TOKİ'den Isparta'da emekliye ucuz konut!

Türkiye Emeklileri Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal’ın “Isparta’da emeklilerimize TOKİ kanalıyla ucuz konut istiyoruz. Bu konuda Ak Parti milletvekillerinden müjde bekliyoruz” talebine yanıt geldi..

En ucuz doğalgazı Türkiye mi satıyor?

Enerji Bakanı Yıldız, "Türkiye, bir petrol, doğalgaz ülkesi olmadığı halde 28 Avrupa Birliği ülkesinin en ucuz doğalgazını satıyor. Türkiye, elektrikte de en ucuz 3 ülke arasına girdi" dedi.

1998 yılında Marmaray Projesi'ne en ucuz kredi teklifini Japonlar vermiş!

1998 yılında İstanbul'da hayata geçirilmeye çalışılan Marmaray Projesi'ne en ucuz kredi teklifini Japonlar vermiş. Boğaz Demiryolu Tüp Tüneli ve 63 kilometrelik yüzeysel metronun yapımında Japon teknolojisi kullanılacakmış.

İstanbul'da en ucuz konutlar Sultanbeyli'de!

İstanbul'da bu yılın mart ayında konut metrekare fiyatlarının en ucuz olduğu ilçe 887,7 lira ile Sultanbeyli oldu. Buna karşın söz konusu ilçede konut fiyatları mart ayında yıllık yüzde 17,8 artarak konut sahiplerini sevindirdi.

Hafta sonu elektrik ucuz mu?

Elektronik sayaç ile üç zamanlı ölçüm yapabiliyor. Peki, elektronik sayaca geçildiği takdirde ucuz elektrikten hangi saatlerde ve nasıl faydalanılıyor? Hafta sonu elektrik ucuz mu?

Kapadokya'da balon turları sektör oluşturdu!

PERİ bacaları, kayadan oyma evleri ve kiliseleriyle çok sayıda turist çeken Kapadokya'da düzenlenen balon turları, bölge turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

TOKİ İstanbul'da 1.500 ucuz konut yapacak!

MIPIM Fuarı'nda incelemelerde bulunan TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ise ayrıntılarını önümüzdeki günlerde İstanbul'da açıklayacağı 1.500 ucuz konut müjdesini Cannes'da verdi.

Turizm sezonu dışında ucuz konaklama imkanı sunulacak!

Turizm Bakanlığı’nın da desteğiyle otellerde turizm sezonu dışında ucuz konaklama imkanı getirilecek. TÜİK verilerine göre; emeklinin eğlence ve kültür için yaptığı harcamalar bütçesinin sadece yüzde 2.9’u kadar.

Termo Teknik EVOMAX’ın satış başarısını Bali’de kutladı!

Termo Teknik, duvar tipi yoğuşmalı kazan EVOMAX’ın satış ve hizmetinde başarılı olan yetkili bayilerini Bali’de ağırladı. Endonezya’nın kumsalları ve tapınakları ile ünlü adası Bali’de gerçekleştirilen gezide rafting ve fil safarisi yapıldı.

Akıllı sayaç tarifeleri ile ucuz elektrik kullanımı!

Eve akıllı sayaç taktırarak, elektrik tasarrufu yapmak mümkün olabiliyor. Akıllı sayaç tarifesi için ise Elektrik Dağıtım Müdürlüğüne bir dilekçe ile müracaat edilebiliyor. Peki, Akıllı sayaç tarifeleri ile ucuz elektrik kullanımı nasıl olur?

Elektrik gece daha mı ucuz?

Elektrik tüketimi, mekanik sayaçlarda tek tarife üzerinden, elektronik sayaçlarda ise 3 tarife üzerinden fiyatlandırılıyor. Peki, elektronik sayaca geçildiği takdirde elektrik gece daha mı ucuz olur?

The Ritz Carlton Bali açıldı!

Okyanus manzarasına sahip bir alanda yükselen The Ritz Carlton Bali, Güney Bali'de açıldı. 313 odadan meydana gelen The Ritz Carlton Bali ilk misafirlerini ağırlamaya başladı.

Didim'de daire fiyatlarının ucuz olmasıyla nüfus arttı!

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Didim'in nüfusunun 73 bine çıkmasıyla ilgili değerlendirmesinde planlamaların nüfusa göre yapılması gerekliliğine dikkat çekti ve nüfus artışının daire fiyatlarının ucuz olmasından dolayı olduğunu belirtti...

ucuz bali turları Haberi

ucuz bali turları

Halen Singapur aktarmalı olarak 13.5 saat olan uçuş süresi, direkt uçuşlar başlayınca kısalacak. Bilet fiyatlarının da daha ekonomik hale gelmesiyle özellikle Bali turlarında patlama bekleniyor.

Batı Java Kültür ve Turizm Ofisi, THY ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) işbirliğinde düzenlenen Endonezya inceleme gezisine katılan turizmciler, Jakarta ve Bandung’da temaslarda bulundu.

TÜRSAB Endonezya İnceleme Heyeti Başkanı Cengiz Kellekçi, “Endonezya-Türkiye işbirliği anlaşması esnasında İstanbul’dan Bali’ye direkt seferlerin konulacağı gündeme gelmişti ancak olmadı. Jakarta’ya direkt sefer iyi bir başlangıç” dedi.

‘Ye İç Dua Et Sev’  

Bali’nin Julia Roberts’ın oynadığı ‘Ye İç Dua Et Sev’ filmiyle parladığını hatırlatan Seyahatname Turizm ortağı Kaan Erdoğan, “Bali’de eğlence, kültür, yemek, temalı parklar, alışveriş, fil safari, gece hayatı, striptiz şovları, her şey var. En önemli balayı destinasyonu. Üstelik, Malplerden daha...