15 / 05 / 2024

üçüz nineler ordu

üçüz nineler ordu

Ordu'daki üçüz nineler Emine Erdoğan'ın desteği ile yaptırılan evlerinde. Ordulu üçüz nineler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın destekleriyle yaptırılan yeni evlerinde ilk kışı üşümeden geçiriyor...

TOKİ Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek.

Osman Işık: Ordu'da toplu konut arazi yeri arayışımız devam ediyor!

Ordu’da son haftalarda kar yağışı ve sağanak yağışlar nedeniyle heyelanlar meydana geldi. Ordu AFAD Müdürü Osman Işık, "Geçen yıl heyelanda yıkılan evler vardı, ilgili çalışmalar devam ediyor, 26 vatandaşımızın yerleşecekleri yer seçimini yaptık. Kendi uygun yeri olmayan vatandaşlarımız için toplu k

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

Ordu Stadı'nın eksikleri tamamlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, "Her şeyiyle iyi hazırlanmış bir proje. Eksikleri tamamlamaya çalışacağız" dedi...

Ordu'daki tarihi cami restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, tarihi camiyi restore ediyor.

Ordu'daki tarihi cami restore edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gürcek Mahallesi'ndeki tarihi camiyi restore edecek.

Ordu Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi'ni tamamladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Aslıhan Güner dizi için Ordu’ya yerleşiyor!

Süreç Film’in yeni sezon için Ordu’da çekeceği “Kuzey Yıldızı” adlı dizinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner, Ordu'ya yerleşmek için ev arayışına girdi.

Ordu Merkez Cami restore edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Merkez Cami'yi restore etti.

Ordu'da heyelandan etkilenen vatandaşların sorunları çözülüyor!

Kriz Masası Koordinatörü ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, "Heyelandan etkilenen vatandaşlarımız rahat edene kadar buradayız" dedi...

Ordu yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, kenti yeni yatırımlarla cazibe merkezi yapacak.

Ordu'ya itfaiye eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Karapınar'a itfaiye eğitim merkezi inşa ediyor.

üçüz nineler ordu Haberi

üçüz nineler ordu

Ordulu üçüz nineler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın destekleriyle yaptırılan yeni evlerinde ilk kışı üşümeden rahat geçiriyor.


Perşembe ilçesi Yazlık köyünde oturan 82 yaşındaki üçüzler Emriye, Hacer ve Hayriye Sarı'nın, oturma ve yatak odası ile mutfak bölümlerinden oluşan 53 metrekarelik yeni evlerini kullanmaya başlamasının ardından 10 ay geçti.


Geçen yıl teslim aldıkları yeni evlerinde kışı ilk kez geçiren üçüzler, evdeki sıcak su, soba, çamaşır ve bulaşık makinesi ile LCD televizyon imkanlarından yararlanabiliyor.


Ordu Valiliği tarafından alınan cep telefonuyla da istedikleri kişiyle görüşebilen üçüzler, durumlarından oldukça memnun. 


Üçüzlerden Emriye Sarı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu kışın ilk defa üşümediklerini belirterek, "Bugüne kadar gün yüzü görmemiştik, Emine Erdoğan evimizi yaparak bize teslim etti. Başta Emine Erdoğan olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Herkesten Allah...