07 / 05 / 2024

UCZ Ciner

UCZ Ciner

Habertürk TV ve Habertürk Gazetesi'nin sahibi Turgay Ciner'in geçen nisan ayında "UCZ Mağazacılık" unvanıyla şirket kurduğu medyaya yansımıştı

Ciner Londra’da halka arz hazırlığında!

Türk Ciner Grup’un olan WE Soda, İngiltere’de halka arz olma hazırlıklarına girişti. İşte detaylar!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hüseyin Akkurt tarafından kuruldu.

Esenler’de eğitim arazisi 'emniyet hizmet alanı' oldu!

Esenler Belediyesi Meclisi, Menderes Mahallesi’ndeki ilköğretim eğitim alanını, il milli eğitim müdürlüğünün itirazına karşın “emniyet hizmet alanına” çevirdi. Müdürlük eşdeğer arazi talep etti. CHP’li üye Şahin, “Eşdeğer arazi nerede” dedi. AKP’li üye Ciner, “Anadolu yakasında” diye konuştu.

Ciner Grubu Galler’de fabrika kuracak!

Birçok alanda faaliyet gösteren Ciner Grubu, Türkiye’nin alanında önemli şirketlerini bünyesinde barındırıyor. Ciner Grubu'nun Galler’de fabrika kurması planlanıyor.

Barcelo İstanbul kapılarını açtı!

Beş yıldızlı olarak hizmet  verecek olan Barcelo İstanbul, 1 Aralık 2018 tarihinde kapılarını açtı. Barcelo İstanbul Hotel'in binası Ciner Grubu'na yani Park Holding'e ait…

Park Elektrik Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü Ciner'e 235 bin TL'ye kiraya verdi!

Park Elektrik, Beyoğlu'ndaki gayrimenkulün aylık 235 bin TL + KDV bedelle Ciner Yayın Holding A.Ş.'ye kiraya verdi...

Yıldız Holding UCZ'yi satın aldı!

YILDIZ Holding, bir süredir market perakendeciliğinin en hareketli kuruluşlarından biri. ŞOK'u satın alarak sektöre adım atan Yıldız Holding, Diasa, Onurex gibi markaları da alarak büyümesini sürdürdü. İlerleyen süreçte Ciner Holding'ten UCZ'yi de satın alarak bu alandaki büyümesini iyice perçinledi

Fethi Canpolat İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Gıda Emlak Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fethi Canpolat İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Gıda Emlak Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Selami Duran, Yener Ciner ve Şahao Sezgin ortaklığında kuruldu.

UCZ Mağazacılık için Ülker'e izin çıktı!

Rekabet Kurumu, UCZ Mağazacılık hisselerinin belli oranının Yıldız Holding tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Yıldız Holding'in UCZ hisselerini almasına Rekabet Kurumu'ndan onay!

Yıldız Holding'in UCZ Mağazacılık hisselerinin belli oranını devralmasına Rekabet Kurumu'ndan onay çıktı. Kurum kararını resmi internet sayfasından açıkladı.

Yıldız Holding, UCZ Mağazacılık'ı devralmak için başvuru yaptı!

Rekabet Kuruluna, UCZ Mağazacılık AŞ'nin bir kısım hisselerinin Yıldız Holding tarafından devralınmasına ilişkin başvuru yapıldı.

Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'nin yeni hali tanıtıldı!

Kemerburgaz Tesisleri'nin tanıtımı ve Kasımpaşa buluşmalarının ilki gerçekleşti. Tesislerin yapımını hiçbir devlet desteği almadan işadamı Turgay Ciner’in üstlendi. Toplantıya medya ve futbolunun efsane olmuş bireylerinin katıldı.

Ciner Grup'tan Bilecik Bozüyük'teki Park Cam'a dev yatırım!

Ciner Grubu, Bilecik Bozüyük'te 2013'te hayata geçirdiği cam ambalaj yatırımı Park Cam'da, üretim kapasitesini ikiye katlayarak 2.4 milyar şişeye çıkaran 2'nci fırının açılışını gerçekleştirdi.

UCZ Ciner Haberi

UCZ Ciner

Ciner'in UCZ'deki ortakları ise BİM ve A.lOTlerin kuruluşunda da görev alan Mehmet Fatih Saraç ve ünlü reklamcı Yiğit Şardan'dı. Şirketin büyük ortağı Turgay Ciner.


Ama yönetim kurulu başkanlığını Mehmet Fatih Saraç üstleniyor. UCZ kurulalı 2 ayı geçti. Tam ne zaman aktif hale gelecek diye merak ederken sokak aralarında UCZ marketleri açılmaya başladığını gördük. 


UCZ'ler ilk olarak İstanbul Fatih, Ümraniye, Pendik ve Bağcılar'da açılmış. Bu yıl İstanbul dışında mağaza açılmayacakmış. Mahalle aralarındaki bazı bakkalların da UCZ'ye dönüştüğünü belirtelim. Bir ay gibi kısa sürede market sayısı 60'a ulaşmış. Yaptığımız araştırmada UCZ'lerin yıl sonuna kadar 600 noktaya ulaşacağını öğrendik. Market ölçeğine bakılırsa discount (indirim) mağazacılığın öncüsü BİM, A.101, ŞOK gibi zincirlerle rekabet edilmeyecek. Çünkü marketlerin ölçeği 40-50 metrekare yani discount marketlerden daha küçük. Sadece...