03 / 05 / 2024

ucz marketlerinin devri

ucz marketlerinin devri

Rekabet Kurumunun internet sitesinde Kurul kararları yayımlandı. Rekabet Kurulu kararlarına göre, UCZ Mağazacılık AŞ'nin yüzde 60 oranında hissesinin Park Holding AŞ'den devralınması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı...

Ölünceye kadar bakma sözleşmesi ile tapu devri!

Ölünceye kadar bakma sözleşmesi taşınmaz mal devirleri için yapılıyor. Bu sözleşme koşullarının doğması halinde bir tarafın taşınmazı diğer tarafa devrediliyor. Peki, ölünceye kadar bakma sözleşmesi ile tapu devri nasıl yapılır?

Bedelsiz olarak tapu devri şartları!

Gayrimenkul tapuları bedelli olarak devredilebildiği gibi, bedelsiz de devredilebiliyor. Peki, bedelsiz olarak tapu devri nasıl yapılır? Bedelsiz olarak tapu devri şartları nelerdir? İşte yanıtı..

Bedelsiz olarak tapu devri nasıl yapılır?

Gayrimenkul tapusu, bir bedel karşılığında bir başkasına devredilebileceği gibi, bedelsiz olarak da devredilebiliyor. Peki, bedelsiz olarak tapu devri nasıl yapılır? Bedelsiz olarak tapu devri için neler gerekir?

Bedelsiz olarak tapu devri masrafları!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan taşınmaz malların bir bedel karşılığında satışı yapılabildiği gibi bedelsiz olarak tapu devri de yapılabiliyor. Peki, bedelsiz olarak tapu devri masrafları 2015 ne kadar?

Bedelsiz olarak tapu devri yapılır mı?

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi gayrimenkullerin tapu devir işlemleri bağlı oldukları tapu dairesinde yapılıyor. Peki, bedelsiz olarak tapu devri yapılır mı? Tapu bağışlama işlemleri nasıl yapılır?

Alsancak Stadı'nın arazi devri talebine onay geldi mi?

Alsancak Stadı'nı yenilemek için başlatılan çalışmalar kapsamında arazi devri talebine "önce projeyi görelim" diyen İzmir Büyükşehir'e proje yollandı. Aradan 100 gün geçti cevap veren olmadı

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için son 25 imza!

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken Ukra mağdurları kalan son 25 imzanın atılmasını bekliyor. UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) yaptığı son açıklamada imza atmayan toprak sahiplerinin listesini yayınladı.

Adana Ceyhan'da TOKİ'ye arsa devri yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Ceyhan'da yapılacak olan 1. etap toplu konutların arsa devri gerçekleştirildi.

Ceyhan TOKİ 1. Etap Konutları'nın arsa devri gerçekleşti!

Ceyhan Belediyesi'nin girişimleriyle Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Ceyhan'da yapılacak olan 1. etap toplu konutların arsalarının devri gerçekleştirildi.

Boşanma sonrası tapu devri nasıl olur?

Mahkeme boşanma halinde eşlerden birine, tazminat olarak bir mülkün bırakılmasına karar verebiliyor. Peki, boşanma sonrası tapu devri nasıl olur? İşte boşanma sonrası tapu devri mahkeme kararı..

Boşanmada tapu devri harcı!

Evlilik birliği içerisindeki eşler arasında edinilmiş mallara katılma rejimi uygulanıyor. Peki, boşanma sonrasında yapılan tapu devirleri için tapu harcı ödenir mi? İşte boşanmada tapu devri harcı..

Satış olmadan tapu devri nasıl yapılır?

Tapu dairesinde yapılan devir işlemleri, taraflar arasında yapılan satışa istinaden gerçekleştiği gibi, satış olmadan da yapılabiliyor. Peki, satış olmadan tapu devri nasıl yapılır? İşte satış olmadan tapu devri işlemleri..

Hisseli dükkanda hisse devri nasıl yapılır?

Taşınmaz malların mülkiyet hakkı tamamen devredilebildiği gibi hisseli olarak da devredilebiliyor. Peki, hisseli dükkanda hisse devri nasıl yapılır? Hisse devri için gerekli olan belgeler nelerdir?

ucz marketlerinin devri Haberi

ucz marketlerinin devri


Rekabet Kurulu kararlarına göre, UCZ Mağazacılık AŞ'nin yüzde 60 oranında hissesinin Park Holding AŞ'den devralınması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.


Rekabet Kurumunun internet sitesinde Kurul kararları yayımlandı.


Kurul, Ertan Acar, İsmet Or, Ahmet Özaktaç, Veysel Taşkın ve Ergün Bodur tarafından UCZ Mağazacılık Tic. AŞ'nin yüzde 60 oranında hissesinin Park Holding AŞ'den devralınması işlemi ile Gama Holding AŞ tarafından Gama Enerji AŞ ve Gama Enerji İş Geliştirme AŞ'nin yüzde 50 oranında hissesinin EFS-L Inc'ten devralınması suretiyle ortak kontrolden tam kontrole geçilmesi işlemine izin verilmesini kararlaştırdı. 


-Rekabet Kurulu, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) tarafından alınan, birliğe üye bankaların 2007-2009 döneminde müşterilerine kullandırdığı İsviçre Frangına ve Japon Yenine endeksli konut kredilerinin Türk lirası cinsinden yeniden yapılandırılmasına ilişkin tavsiye kararına menfi tespit belgesi verdi. 


-Ayrıca, Tezmaksan Makine Sanayi ve...