29 / 04 / 2024

Ufuk Cömertoğlu kimdir

Ufuk Cömertoğlu kimdir

Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Cömertoğlu, Aksu'da ikinci okulunu yaptırıyor. Aksu'ya bağlı Güloluk Mahallesi'nde bin 500 metrekare alanda inşa edilecek 12 derslikli ilkokul 1 milyon TL'ye mal olacak...

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Delphin Otelleri’nin sahiplerinden 4 kişi gözaltında!

Antalya'daki Delphin Otelleri’nin sahipleri arasında bulunan Ufuk Cömertoğlu, oğlu Alper Cömertoğlu, Mine Cömetoğlu ve Egemen Çömertoğlu FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Cömertoğlu Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi Delphın Be Prıve Otel Taksim Şubesi açıldı!

Cömertoğlu Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi Delphın Be Prıve Otel Taksim Şubesi 79 milyon sermaye ile açıldı.

Botanik Otelcilik Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Botanik Otelcilik Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi, Ufuk Cömertoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yıldırım Cömertoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 1 Eylül 'de Şişli'de kuruldu.

Okurcalar Turizm Otelcilik ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Okurcalar Turizm Otelcilik ve Ticaret Anonim Şirketi, Ufuk Cömertoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yıldırım Cömertoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 24 milyon 660 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Sedat Cömertoğlu kimdir?

Tapu ve Kadastro İstanbul Bölge Müdürü Sedat Cömertoğlu kimdir? Sedat Cömertoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sedat Cömertoğlu, ne zamandan beri Tapu ve Kadastro İstanbul Bölge Müdürü olarak çalışıyor?

Sedat Cömertoğlu: Türkiye'de kadastrosuz toprak yok!

Türkiye’nin kadastro çalışması tamamlanmamış bir metrekare toprağının dahi bulunmadığını belirten İstanbul Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Sedat Cömertoğlu, ‘’Türkiye genelinde bir yılda toplam yedi milyon tapu ve kadastro işlemi yapılıyor” dedi.

İrfan Aşcıoğlu kimdir?

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Aşcıoğlu kimdir? İrfan Aşcıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Aşcıoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Hüseyin Kesimoğlu kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardıcısı Hüseyin Kesimoğlu kimdir? Hüseyin Kesimoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardıcısı Hüseyin Kesimoğlu'nun biyografisi..

Delphin, Aksu'ya 2'nci okulu yaptırıyor!

Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Cömertoğlu, Aksu'da ikinci okulunu yaptırıyor. Aksu'ya bağlı Güloluk Mahallesi'nde bin 500 metrekare alanda inşa edilecek 12 derslikli ilkokul 1 milyon TL'ye mal olacak...

Show Realty’nin Franchise Koordinatörlüğü'nü Ufuk Vardarlıoğlu üstlendi!

Sektörün hızlı büyüyen markalardan olan Show Realty’nin Franchise Koordinatörlüğü'nü Franchise alanında deneyimli isimleri arasında olan Ufuk Vardarlıoğlu üstlendi. Ufuk Vardarlıoğlu, yeni görevindeki hedeflerine ilişkin bilgi verdi.

İlke Hatipoğlu kimdir?

Redd grubunun klavyecisi ve aynı zamanda Mimar olan İlke Hatipoğlu kimdir? İlke Hatipoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar İlke Hatipoğlu, bugün çalışmalarına hangi alanda devam ediyor? İşte İlke Hatipoğlu..

Ertuğrul Melikoğlu kimdir?

Eski Görele Belediye Başkanı ve Mimar Ertuğrul Melikoğlu kimdir? Ertuğrul Melikoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertuğrul Melikoğlu, bugün hangi sektörde çalışmalarına devam ediyor?

Ufuk Cömertoğlu kimdir Haberi

Ufuk Cömertoğlu kimdir


Delphin Group Hotels-Cömertoğlu Otelcilik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Cömertoğlu, Aksu'da ikinci okulunu yaptırıyor. Aksu'ya bağlı Güloluk Mahallesi'nde bin 500 metrekare alanda inşa edilecek 12 derslikli ilkokul 1 milyon TL'ye mal olacak. Okul ekim ayında açılacak. Okulun düzenlenen temel atma törenine Ufuk Cömertoğlu ve ailesinin yanısıra Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen de katı İdi.Cömertoğlu, Aksu'da 12 derslikli Nurcan-Rüstem Cömertoğlu'nun adının verildiği bir ortaokul daha...