07 / 05 / 2024

Ufuk Gayrimenkul kap

Ufuk Gayrimenkul kap

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul A.Ş.'nin 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Şirketin toplantı sonuçları KAP'ta yayınlandı.

Seçimden sonra gayrimenkul sahipliği ve servet vergisi kapıda! Elektrik, doğalgaz, köprü ve otoyol da zamlanacak!

31 Mart seçimlerinden sonraki ekonomi yönü ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkent Üniversitesi öğretim üyesi Şenol Babuşcu, gayrimenkul ve servet vergisinin kapıda olduğunu söyledi. Peki seçimden sonra hangi zamlar bekleniyor? İşte ayrıntılar...

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

Ufuk Group Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Group Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Nawar Al Mradnı tarafından kuruldu.

Son 5 yılda 712 bin gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 2019 Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nu açıkladı. Rapora göre son 5 yılda  İstanbul Avrupa Yakası’nda 3 milyon abone yer değiştirirken ilk kez kapısı açılan gayrimenkul sayısı da 712 bin oldu…

2015 ile 2019 yılları arasında 712 bin gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 2019 Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nu açıkladı. Rapora göre 2015-2019 yılları arasından İstanbul Avrupa Yakası’nda 3 milyon abone yer değiştirirken ilk kez kapısı açılan gayrimenkul sayısı da 712 bine ulaştı.

Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu kapılarını açtı!

Turkuvaz Medya'nın THY ana sponsorluğunda gerçekleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu Moskova'da kapılarını açtı.

Ufuk Başer, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün genel müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ufuk Başer, aynı zamanda şirket genel müdürü olarak atandı...

Salih Sağında Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında görevinden istifa etti. Kuyumcukent Gayrimenkul KAP'ta açıklama yayınladı...

Erzurum İnşaat Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı!

Tüyap Fuarcılık tarafından Erzurum'da gerçekleşen “Erzurum İnşaat-Gayrimenkul ve Kent Fuarları 2019”, Tüyap Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

2018'de 130 bin 380 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik'in İstanbul Avrupa yakasının Gayrimenkulün Enerjisi Raporu'na göre 2018 yılında 130 bin 380 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

Burdur'da 6 bin 83 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik’in Gayrimenkulün Enerjisi Raporu yayınlandı. Rapora göre, Burdur'da 6 bin 83 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

Ufuk Gayrimenkul kap Haberi

Ufuk Gayrimenkul kap

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul A.Ş.'nin 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenlendi. Firmanın toplantı sonuçları Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul A.Ş.'nin KAP açıklaması

Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.


1. Dosya için tıklayın
2. Dosya için tıklayın
3. Dosya için